. Ma ktoś foty takiego czegoś bo to oto mi chodzi, czy oprócz znaczka Si na tylnym prawym trójkącie czymś się różni od naszych europejskich ED9 ?
redbul napisał(a):Lemens, ef8 to jest SiR , przód jak w ee8 , szklany dach itp..
Krychu napisał(a):co ty chcesz od tego ed9 si, to jest zupelłnie inne auto niz jełro ed9, si ma d16a6
:)spurek napisał(a):wiem, chcę tylko wiedzieć czy buda ED9 EDM jest taka sam jak ED Si USDM-tj wizualnie, czy czymś się różnią, czy oprócz USDM postojów, i innego tylnego zderzaka wszystko inne dookoła auta jest takie same. Nie chodzi mi o silnik, napęd itp, nawet wnętrze mnie nie interesuje. Powiem wprost-chciałem zrobić sobie wlepę Si na trójkącie i chcę żeby było to jak najbardziej realistyczne-niektórzy robią sobie z ED9 EE8, a ja chcę sobie zrobić Si
roznica zewnetrzna to tylny zderzak i inna klapa (bez lotki i z trzecim stopem) oraz maska bez garba, no i inne lampy przod/tyl, a i bym zapomnial - brak bocznych kierunkow w blotnikach usdm to tez normaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości