Ogólnie to gorąco odradzam jeżdżenie po dużych miastach we Włoszech samochodem. Można się jakiejś psychozy nabawić, a jeszcze gorsze jest to, że się taki styl jazdy przejmuje bo inaczej się nie da i potem wraca do Polski i dopiero wtedy się dziwne rzeczy robi
Przedchwilą 14:30 ul. Chociebuska ( Żernicka ) przed wiaduktem mijałem kogoś w CRX kolor morski. Widziałem też pozdrowienia ręką ja też machnąłem ale nie wiem czy nie za późno hehe bo wcześniej się akurat w drugą stronę patrzyłem... Ktoś z forum?
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Dziś za Wrockiem (okolice Krzykowa) widziałem złotego ospojlerowanego CRX'a, najprawdopodobnie był to Gawend z forum. Mam racje?:) Mniej więcej godzina 10 rano I jeszcze jeden czerwony rex między Wrockiem a Ząbkowicami ok. godziny 15-16.
Coś mnie ostatnio rexy omijają:/ codziennie jeżdżę po mieście i nic nie widać. Może by się gdzieś tak spotkać, pogadać, może jakiegoś grila zrobić zanim sezon się skończy
Dwa piękne czarne crxy dzisiaj na parkingu osiedlowym na rogu Poznańskiej i Długiej koło tesco. Jechałem do sklepu, wydaje mi się że jeden na kłodzkich tablicach Pozdrawiam
Siema Może by się spotkać wszyscy z wrocka i okolic ?? w jakiś weekend albo coś gdzieś .... sporo nas śmiga po mieście przecież ... komu pasuje za tydzień ?? Badam ty to wiem że zawsze możesz