Grzechu1916 napisał(a):Knob widziany dziś rano na Włochach w tym samym miejscu ;] Jak tak często jesteś, to jak się cieplej zrobi, zapoznamy nasze rexy
Czesto bede tam bywał, z checia zapoznam swojego X
z twoim rexem.
Pozdro.
jeśli to ten o którym myślę to jestem w szoku i po raz kolejny gdzie faktura?Badej napisał(a):Czerwony del sol na chyba xenonach
dymek1988 napisał(a):Badej napisał/a:
Czerwony del sol na chyba xenonach
jeśli to ten o którym myślę to jestem w szoku i po raz kolejny gdzie faktura?
Virus12 napisał(a):dymek1988 napisał(a):Badej napisał/a:
Czerwony del sol na chyba xenonach
jeśli to ten o którym myślę to jestem w szoku i po raz kolejny gdzie faktura?
Jeśli miał zapas z tyłu po prawej to ten o którym myślisz.

Badej napisał(a):nie kminie za bardzo o co wam chodzi chłopaki ale, solka była czyściutka i pędziła na dość dużych (widziana z daleka) srebrnych alusach chyba pięcioramiennych.
Widziałem ją z dość daleka i akurat skręcała w prawo, także tej strony samochodu nie widziałem.
cebek napisał(a):Przy Międzynarodowej i Walecznych pomieszkuja dwa czerwone crxy jeden sprzed liftingu drugi po, i trzeci czarny v-tec przy al. Waszyngtona, ktoś z forum??
Voozer napisał(a):cebek napisał(a):Przy Międzynarodowej i Walecznych pomieszkuja dwa czerwone crxy jeden sprzed liftingu drugi po, i trzeci czarny v-tec przy al. Waszyngtona, ktoś z forum??
Już się kiedyś pytałem, ale niestety bez odzewu. Oprócz nich to jeszcze na BLM na Gocławiu obok mnie pomieszkuje kolega z forum, na Białowieskiej parkuje cerwune ede (nieznana osoba), srebrny na rogu Meksykańskiej i Paryskiej (z tego co wiem nie udzielająca się na forum osoba) i z tego co pamiętam, to jeszcze gdzieś w okolicach Bukowskiego, czy Mikołajczyka też jest jeden kolega z forum i na rogu Międzybroskiej i Suchodolskiej czarne ede widziałem kilka razy.
No. Także w miarę sporo nas tutaj
Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości