fury w wawie
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

Posty: 5711   •   Strona 226 z 381   •   1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 381
dymek1988
Forumowicz

przez dymek1988 » 2010-03-01, 17:50

i koniec rozmowy :rotfl2:
..::Dymek1988 ::..
ED9 B16A2

Virus12 jest ciągle z nami i się śmieje :x

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2010-03-01, 18:13

No, a o czym tu dyskutować, wiem, że nie jeżdżę najszybszym CRXem na świecie, wiem, też ile kosztuje, ile pali i jak wygląda. Mogę stanąć nawet z Ferrari tylko po co?
200sx

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 18:27

Jakie Wy [latwa kobieta] macie problemy, o ja jebie. :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Jak dzieci, kto będzie dalej o 2 cm.

Co to w ogóle za porównanie - uturbiony czterołap do rexa?? Przecież to śmieszne... :rotfl2: :rotfl2:

Szkoda że 4g które zjada takie "lanosy" z palcem w dupce jest w rozbiórce. To było coś i FWD, a nie "gotowe auto". I to N/A. :ok:
..:: Smoq ::..
ED6 D16Z6 Supercharger!
Lakierowanie proszkowe, piaskowanie, chemiczne usuwanie powłok lakierniczych - www.QuickColor.pl

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 18:38

h8r napisał(a):No, a o czym tu dyskutować, wiem, że nie jeżdżę najszybszym CRXem na świecie, wiem, też ile kosztuje, ile pali i jak wygląda. Mogę stanąć nawet z Ferrari tylko po co?

To ty się zacząłeś rzucać. Kto cie prosił o komentarz?

Smoq napisał(a):Jakie Wy [latwa kobieta] macie problemy, o ja jebie. :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Jak dzieci, kto będzie dalej o 2 cm.

Co to w ogóle za porównanie - uturbiony czterołap do rexa?? Przecież to śmieszne... :rotfl2: :rotfl2:
a gdzie tu było coś porównywane? przeciez lanos nie ma turbo i ma naped FWD?

Smoq napisał(a):Szkoda że 4g które zjada takie "lanosy" z palcem w dupce jest w rozbiórce. To było coś i FWD, a nie "gotowe auto". I to N/A. :ok:

jak założysz H22 do roweru i jeszcze wytniesz z niego nadmiar wagi to i Chuck Norris nie ma szans.

Ja tam się ciesze, civic 4 gen mnie objechał, przynajmniej miałem po co startować.
wg mnie i tak nieźle wyszło, mam napęd AWD który ma większe straty niż FWD, moja buda waży 1500kg i miałem wtedy około ~230KM (to tylko szacowana wartość)
civ miał 220km wagę ~800kg bezpośredni wlot powietrza z maski do przepustnicy.
wiecej tam modów niż samego civica

a u mnie nic nie modowanę.

PS. czy wy podpisujecie jakieś lojalki w tych tecnogarage? jak jednego się objedzie to reszta się od razu wtrąca, wkółko tylko o autach z tecno gadacie i bronicie swoich aut i marki jakbyście mieli za karę sepuku popełnić.

chill panowie, bo zaraz bedzie wojna tecnogarage vs reszta swiata.
Ostatnio edytowano 2010-03-01, 18:44 przez Virus12, łącznie edytowano 1 raz
Honda CRX ED9 90r. swap DOHC B16A
Subaru Impreza WRX JDM GF8 MY97
Subaru Impreza WRX JDM GC8 MY96 - nowa zabawka
Reinkarnacja Toru FSO -> https://www.facebook.com/TorZeranFso

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 18:43

Dałem przykład, równie dobrze może to być jakiekolwiek inne auto np. ED9 H22 z empire. Przykład z autopsji. :)
No i właśnie na tym rzecz polega, z daleka nie widać ze szybkie, a subaru (też przykład, bo zaraz będzie napinka :D ) robi jak chce. Nie udaje szybkiego ani nie pokazuje że jest szybkie, tylko jedzie :ok:

I nie przypisuj warsztatu Grześka do jakiejś wojny, bo ja to sobie mówie normalnie, Twoja interpretacja jest troszkę błędna :)
Po prostu uwielbiam chore pórównania (czyt. ED9 z wydechem i czym tam jeszcze z 280 konnym czterołapem) :ok:
Chyba jak się porownuje to coś podobnego a nie z kosmosu. Zaraz wpadniecie na pomysł porównania Civica V gen w 1.3 do ED9 i też będzie wiadome ze nie ma szans :D Tylko jaki jest tego sens?? :rotfl2:
ED6 D16Z6 Supercharger!
Lakierowanie proszkowe, piaskowanie, chemiczne usuwanie powłok lakierniczych - www.QuickColor.pl

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 18:52

o czym ty k***a [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] :D bo nie rozumiem :D wez cofnij się o 2 strony poczytaj od początku ZE ZROZUMIENIEM o czym gadałem z dewotą i Yodą i pomyśl czy dobrze trafileś ze swoją i kolegi h8r'em w temat rozmowy.

i przy okazji weź mi wytłumacz o co ci chodzi z tym Subaru? przywalasz się do tego auta jakby Cię bardzo mocno bolało jego istnienie. Ja mam w dupie to czy mnie ktoś objedzie czy nie, jak dla mnie to nawet ty mnie możesz objechać, zlewa mnie to.

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 18:55

a subaru (też przykład, bo zaraz będzie napinka :D ) robi jak chce

Ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem? :D DAŁEM PRZYKŁAD. Równie dobrze to może być Evo, Srevo czy inne [czlonek meski] :rotfl2:

Chyba nie. Ja nie trafiam w temat rozmowy tylko w wasze śmieszne kłótnie co jest szybsze :rotfl2:
Zaraz się pozabijacie o to.
Ostatnio edytowano 2010-03-01, 18:57 przez Smoq, łącznie edytowano 1 raz
ED6 D16Z6 Supercharger!

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 18:56

Smoq napisał(a):Po prostu uwielbiam chore pórównania (czyt. ED9 z wydechem i czym tam jeszcze z 280 konnym czterołapem) :ok:
Chyba jak się porownuje to coś podobnego a nie z kosmosu. Zaraz wpadniecie na pomysł porównania Civica V gen w 1.3 do ED9 i też będzie wiadome ze nie ma szans :D Tylko jaki jest tego sens?? :rotfl2:

zaraz zaraz, Celmix Dewota i Kokor brali się z Subarakiem, czy ja kiedyś podszedłem do Ciebie czy H8Ra z prosba czy moge was objechać? nie skumałeś wypowiedzi, H8R wyjechał mi z jakimś tekstem o lanosie no to się grzecznie spytałem czy chciałby sprawdzić ile to auto ma w sobie z lanosa. Wyluzuj.

Zaznaczam że nic do żadnego warsztatu nie mam. Nie stołowałem się tam. Nie mam opinii, tak tylko zauważyłem że akurat wy dwaj już po remontach w tym samym warsztacie się nagle bronicie jakbyście parą byli.

[ Dodano: 2010-03-01, 17:57 ]
Smoq napisał(a):Chyba nie. Ja nie trafiam w temat rozmowy tylko w wasze śmieszne kłótnie co jest szybsze :rotfl2:
Zaraz się pozabijacie o to.

nie rozbrajaj mnie, jakie kłótnie, jakie porównania, czy ty dziś masz okres że tak się przywalasz?
Ostatnio edytowano 2010-03-01, 19:01 przez Virus12, łącznie edytowano 2 razy

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 19:00

Ja nie jestem w żadnej zmowie z nikim, po prostu śmieszy mnie ta napinka i te porównania :D To że h8r się serwisuje u Grześka czy gdzieś indziej to nie jest żaden domysł że kogoś bronie. Poza tym gdzie on mnie broni? Bo napisałeś że sie bronimy? Jakoś nie zauważyłem :ok:

Nowa impreza wygląda gorzej od Lanosa :ok: Te piekne gejlooki z tyłu :rotfl:
ED6 D16Z6 Supercharger!

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 19:05

Zakończ już ten temat, Dymek skumał jaki był cel mojego tekstu, a ty szukasz w nim spisku o jakimś wywyższaniu się turbionych czterołapów nad biednym H8rem.

Smoq napisał(a):Nowa impreza wygląda gorzej od Lanosa :ok: Te piekne gejlooki z tyłu :rotfl:

jak to jest że ty wszędzie gejostwo widzisz? ok zgodzę się z tobą że nowa impreza wygląda kiepsko, brzmi kiepsko i jeździ kiepsko. Ale założe się że jakbyś ją w prezencie dostał to byś był najbardziej dumną osobą na spalarni, i już gej światła z tyłu by były cacy.

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 19:07

Nie byłyby cacy :D Jechało by na pewno lepiej niż CRX i byłoby fajniejsze, ale światła dalej byłyby pedalskie i bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne :D

Spalarni już nie ma (teoretycznie) :P

A co do tematu z którego zawsze schodzimy wszyscy:

Czarny, głośny ED9 na Modlińskiej ze 3 h temu, na wysokości pierwszego BP. To Ty fox?
Ostatnio edytowano 2010-03-01, 19:13 przez Smoq, łącznie edytowano 1 raz
ED6 D16Z6 Supercharger!

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 19:13

Smoq napisał(a):gejlooki

Smoq napisał(a):pedalskie

:razz: dawaj jeszcze

Smoq napisał(a):Nie byłyby cacy :D Jechało by na pewno lepiej niż CRX i byłoby fajniejsze, ale nie światła dalej byłyby pedalskie i bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne :D

błagam cię, Civic ufo wg ciebie to lipa, ale na spalarni miałeś w nim tak wysoko nos nie nie zauważyłeś kiedy ci ktoś za ten nos wycieraczkę z przedniej szyby urwał.

Szkoda fury ojca, ale niestety ty tak masz, poczekamy jak auto zmienisz, co z wtedy powiesz.

Smoq napisał(a):bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne :D

i wyjaśnij kto idzie w zaparte że co jest śliczne, bo już się pogubiłem

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 19:15

No niestety nie miałem wysoko nosa. Widocznie kogoś bolało że młody przyjechał autem za 70 kafli, tacy Polacy, pełno debili i pijaków, których coś boli, większość jak sama nie ma to innemu nie da :) Równie dobrze może się to zdarzyc każdemu na miescie, więc chyba troszke nie trafione :)

A do 8 gena, dalej tak uważam, pomimo że jeżdze nim prawie codziennie :) Nie uważam że jest boski. Jest lipny, ale to auto jest do jazdy na co dzień, a nie do zasuwania.
ED6 D16Z6 Supercharger!

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2010-03-01, 19:25

Smoq napisał(a):No niestety nie miałem wysoko nosa. Widocznie kogoś bolało że młody przyjechał autem za 70 kafli, tacy Polacy, pełno debili i pijaków, których coś boli, większość jak sama nie ma to innemu nie da :) Równie dobrze może się to zdarzyc każdemu na miescie, więc chyba troszke nie trafione :)

jakby młody się wywyższał i nie sadził to nikt by mu nic nie zrobił, ba nawet ktoś by zadbał o auto. niestety tak cie większość tam odebrała. jeszcze nikomu nic się tam z furą nie stało, a przyjeżdżali młodsi i lepszymi furami. mówiłem ci już wyluzuj, ludzie nie są tacy źli, trzeba się tylko nauczyć z nim i rozmawiać. Przykład zaczął się dwie strony temu, przyj***eś się do mnie jakbym ci matkę znawyzywał.

Smoq
Forumowicz

przez Smoq » 2010-03-01, 19:28

Czym się wywyższałem, że wyjechałem na kreskę i gadałem z kumplem z białej prelude?? A to powodzenia, to współczuje tym ludziom :rotfl2: Ja jednak myślę że ich coś innego bolało :)

No to jesteś w błędzie, nie jednemu podrapali auto albo spuścili powietrze, właśnie na spalarni, ale za mało tam bywasz, skoro o tym nie wiesz :ok: :)

Ja się do nikogo nie przyjebałem prywatnie. Ja się śmieję z Waszych chorych porównań, to Ty wyciągasz jakieś osobiste akcje, żeby sprowokować :) Zobacz na mój pierwszy post. Jak coś to PW.
ED6 D16Z6 Supercharger!

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 5711   •   Strona 226 z 381   •   1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 381