h8r napisał(a):No, a o czym tu dyskutować, wiem, że nie jeżdżę najszybszym CRXem na świecie, wiem, też ile kosztuje, ile pali i jak wygląda. Mogę stanąć nawet z Ferrari tylko po co?
a gdzie tu było coś porównywane? przeciez lanos nie ma turbo i ma naped FWD?Smoq napisał(a):Jakie Wy [latwa kobieta] macie problemy, o ja jebie.![]()
![]()
Jak dzieci, kto będzie dalej o 2 cm.
Co to w ogóle za porównanie - uturbiony czterołap do rexa?? Przecież to śmieszne...![]()
Smoq napisał(a):Szkoda że 4g które zjada takie "lanosy" z palcem w dupce jest w rozbiórce. To było coś i FWD, a nie "gotowe auto". I to N/A.
) robi jak chce. Nie udaje szybkiego ani nie pokazuje że jest szybkie, tylko jedzie
Tylko jaki jest tego sens?? 
bo nie rozumiem
wez cofnij się o 2 strony poczytaj od początku ZE ZROZUMIENIEM o czym gadałem z dewotą i Yodą i pomyśl czy dobrze trafileś ze swoją i kolegi h8r'em w temat rozmowy.
a subaru (też przykład, bo zaraz będzie napinka) robi jak chce
DAŁEM PRZYKŁAD. Równie dobrze to może być Evo, Srevo czy inne [czlonek meski]
Smoq napisał(a):Po prostu uwielbiam chore pórównania (czyt. ED9 z wydechem i czym tam jeszcze z 280 konnym czterołapem)
Chyba jak się porownuje to coś podobnego a nie z kosmosu. Zaraz wpadniecie na pomysł porównania Civica V gen w 1.3 do ED9 i też będzie wiadome ze nie ma szansTylko jaki jest tego sens??
Smoq napisał(a):Chyba nie. Ja nie trafiam w temat rozmowy tylko w wasze śmieszne kłótnie co jest szybsze
Zaraz się pozabijacie o to.
To że h8r się serwisuje u Grześka czy gdzieś indziej to nie jest żaden domysł że kogoś bronie. Poza tym gdzie on mnie broni? Bo napisałeś że sie bronimy? Jakoś nie zauważyłem
Te piekne gejlooki z tyłu 
Smoq napisał(a):Nowa impreza wygląda gorzej od LanosaTe piekne gejlooki z tyłu
Jechało by na pewno lepiej niż CRX i byłoby fajniejsze, ale światła dalej byłyby pedalskie i bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne
Smoq napisał(a):gejlooki
Smoq napisał(a):pedalskie
dawaj jeszczeSmoq napisał(a):Nie byłyby cacyJechało by na pewno lepiej niż CRX i byłoby fajniejsze, ale nie światła dalej byłyby pedalskie i bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne
Smoq napisał(a):bym to przyznawał a nie szedł w zaparte, że moje to sliczne
Równie dobrze może się to zdarzyc każdemu na miescie, więc chyba troszke nie trafione
Nie uważam że jest boski. Jest lipny, ale to auto jest do jazdy na co dzień, a nie do zasuwania.Smoq napisał(a):No niestety nie miałem wysoko nosa. Widocznie kogoś bolało że młody przyjechał autem za 70 kafli, tacy Polacy, pełno debili i pijaków, których coś boli, większość jak sama nie ma to innemu nie daRównie dobrze może się to zdarzyc każdemu na miescie, więc chyba troszke nie trafione
Ja jednak myślę że ich coś innego bolało
Zobacz na mój pierwszy post. Jak coś to PW.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości