Witam mam zamiar nabyc piękną Hondzię Del Sol z 93r która ma przebieg 108k km i 125km
sprzedawczyni oznajmiła mi iż jej autko ponad rok czasu stało, nie jeździła nią w zimę, autko ma pewien problem otóż zacytuję "są dwie rzeczy które niestety dokuczają. Po pierwsze wspomaganie jest troche zrypane, tzn byłam z tym u mechanika i przyczyną tego było to ze samochod nie był uzywany prawie rok.Wczoraj Pani ktora ogladala mowila mi nawet ze nie zauwazyla ze cos jest nie tak ze wspomaganiem,wiec musiałby Pan sam stwierdzić.Oczywiscie jest to do naprawienia. Nastepna rzecz to świeca lub przewody od świecy- dzieje się rzecz taka że czasami samochod nie chce odpalić ( po przejechaniu, wyłaczeniu silnika tak jak by sie zalewał). Innych wad samochod nie posiada, silnik chodzi bardzo ładnie. "
co o tym sądzicie? autko jest z wawy , jadę po nie w poniedziałek i chciałbym nabyc, jednak nie jestem pewien czy to wina przewodów czy też wtrysków lub samego silnika??
prosił bym o pomoc i najlepiej kontakt czy to mailowo, gg 4376288 lub telefonicznie, podaj nr a zadzwonię, ważna jest bardzo mi wasza pomoc gdyż do tej pory jeździłem na motocyklach crossowych i nie miałem styczności z tego typu autkami, a jak wiadomo Hondzia to Hondzia, i nie chce się zrazic do marki tuż przy zakupie mojego pierwszego autka
za wszelką pomoc bardzo dziękuję
pozdrawiam Bostorn