Ok. Chwieje mi się fotel kierowcy w Del Sol'u. Wypadły te kulki łożyskowe najpewniej. Ma ktoś szyny do fotela del sol'a na sprzedaż ? Pasują te szyny od jakiegoś civica?
dokladnie ja tak naprawilem, znalazlem jakies stare lozysko z roweru, rozwalilem je i kulki idealnie pasowaly w szyny, robota na 30 minut bo piwo trzeba wypic
U mnie też się fotel gibał to na szybkiego wsadziłem kawałek jakiegoś plastiku w szyne w kształcie klina i tak już 2 lata jeżdżę solką tylko ja jeżdżę więc nie ma potrzeby regulacji siedzenia u mnie
Ja jednak fotel przestawiam, chociażby jak wsadzam CB-radio (mam za plecami przymocowane), albo jak odkurzam i sprzątam środek co tydzień Także kupię te łożyska ;]
PS. Do założenia kulek muszę zdemontować fotel? Skomplikowane to jest?
tak przydało by się zdemontować fotel wciskasz kulki między szyny, jak coś zdemontuj fotel pasażera i zobaczysz co i jak, jak zdemontujesz oba to spokojnie sobie możesz poodkurzać w środku
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
Ahh, sebas te kropeczki są niepotrzebne Serio Po prostu auto stoi u mleka w ttgarage i nie mam jak teraz sprawdzić, a ja lubię takie rzeczy wiedzieć tu teraz i zaraz