kawalerro napisał(a):Arv napisał(a):Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce
to film z tytułu the best of.. czyli nie pokaz najlepszych uczestników.
Nie jesteś w temacie pewnie też nie wiesz jak kto i ile jeździ więc komentarz Twój uważam za bezsens.
no chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź 

shark84 napisał(a):gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem
Thomson napisał(a):kawalerro napisał(a):Arv napisał(a):Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce
Nie jesteś w temacie pewnie też nie wiesz jak kto i ile jeździ więc komentarz Twój uważam za bezsens.
nie wnikając jaki to jest "the best of...", to chyba nie chcesz powiedzieć, że Arvid nie ma pojęcia o jeździe autem??no chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź

kawalerro napisał(a):shark84 napisał/a:
gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem
największa głupota.!! Jazda seryjnym autem bez klatki na długich odcinkach po ulicach...
i dziwić się że później ktoś ginie... i rajdy są złe i wg.
Amatorki powinny być głównie na placach, ew na torze tak jak np w chorzowie na autodromie. Choć i tam niekiedy jest ponad 130 miejscami...
Nie wiem jakie dokładnie Slązak organizuje trasy, ale jeśli po pare km i jeździ się bez klatki to polecam ;/ Panowie dużo chleba do takiej jazdy.
Wszyscy gonią z modami, mocami, glebami dupami a jeździć nie umieją!

kawalerro napisał(a):shark84 napisał(a):gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem
największa głupota.!! Jazda seryjnym autem bez klatki na długich odcinkach po ulicach...
i dziwić się że później ktoś ginie... i rajdy są złe i wg.
Amatorki powinny być głównie na placach, ew na torze tak jak np w chorzowie na autodromie. Choć i tam niekiedy jest ponad 130 miejscami...
Nie wiem jakie dokładnie Slązak organizuje trasy, ale jeśli po pare km i jeździ się bez klatki to polecam ;/ Panowie dużo chleba do takiej jazdy.
Wszyscy gonią z modami, mocami, glebami dupami a jeździć nie umieją!
[ Dodano: 2011-11-18, 16:09 ]Thomson napisał(a):kawalerro napisał(a):Arv napisał(a):Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce
nie wnikając jaki to jest "the best of...", to chyba nie chcesz powiedzieć, że Arvid nie ma pojęcia o jeździe autem??no chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź
sam sobie odpowiedziałeś
vrus napisał(a):polecam zakonczyc sie wypowiadanie
shark84 napisał(a): jeszcze nigdy nie widzialem, by ktos na amatorce zginal, wiec troche przesadzasz
Thomson napisał(a):w którym momencie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości