nazgul z tym zwiazkiem to nie dupc ze w to wierzysz a co do spota to bylo powiedziane ze pod radio i rozpadu grupy nie ma. poprostu wczoraj wyszlo gejowato
nie wiem czy widzicie czy nie ale takie spontany nie wychodza i nie będą wychodziły nigdy, bo jest nas za mało i tyle, dobre spoty wychodziły tylko jak sie organizowalismy min 2 tyg przed, wtedy kazdy jakos se moze poustawiac wolny czas w ten jeden dzien, jakby nas bylo 20 przynajmniej mozna robic spontany, ale nie jak nas jest max 8?
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
da radę, myślę, że przed świętami warto się spotkać, napisze do ludzi dam znać to się pojawią
mam nadzieję że w tym tyg sie spikniemy w liczniejszym gronie, przedświąteczny spot by się przydał
no to ciepać konkretną datę i godzinę
propozycja z mojej stronuy to jak zwykle czwartek godz 19 Forum - z racji niskiej temperatury
mam nadzieję że mimo szaleństwa zakupowego trochę miejsca będzie
Jeśli będzie to czwartek, to pojawię się na 100% i obejrzę Wasze samochody W Forum z pewnością nie będzie żadnego miejsca, już teraz są kłopoty by tam zaparkować.
no to znów będziemy marznąć, ubrać się ciepło i tyle, jeśli to coś pomoże można zrobić później spocik to powinno być luźniej