witam!
zakupilem solke z 95 roku no i z tego co wiem to seryjnie 3 swiatlo bylo od 96 wiec nie mam:( i jest brzydka zaslepka
i dwa pytania
1. Gdzie kupie na allegro ni ma? moze ktos ma i za ile?
2. pewnie ktos juz to robil wiec, czy po zdjewciu zaslepki sa tam juz poprowadzone kable? zeby tylko podpiac czy trza ciagnac wszystko?
niedawno juz pisalem cos w podobnym temacie ale teraz sam go znalezc nie moge... tak czy tak tu masz cos o 3cim stopie forum/viewtopic.php?p=63842&highlight=#63842 instalacji nie ma, trzeba rzeźbić samemu i rozbierać cały pałąk jak to ma być porządnie przeprowadzona wiązka w peszlu a nie jakieś kabelki pod uszczelkami, napisz pw do usera maciekxxxxx tu masz jego profil forum/profile.php?mode=viewprofile&u=664 ma duzo solek wiec na pewno 3ci stop sie u niego znajdzie ale cena moze cie zaskoczyc
ja tez chcialem kupic ale sie w koncu wqrwilem i zrobilem sobie sam, babrania caly dzien ale dziala, tylko ze ja mam mala listewke bo nie chcialem na cala zaslepke zeby sie to jakos kupy trzymalo a jak wytniesz w zaslepce duza dziure to sie polamie a i zaczepow sie musisz wtedy pozbyc i na kleju to mocowac wiec lepiej mala listwe kupic i wpasowac zalac silikonem zeby sie woda nie walila i bedzie moge ci zdjecie wkleic mojego po zrobieniu jak chcesz
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Jak pisze pirul skontaktuj się z maciekxxxxx i zapytaj o cene. Ma dużo części do solek. Ja kupowałem u niego klosz tylnej lampy 100zł. Nie chce cię w błąd wprowadzić ale może cały stop za 150-200 zł kupisz. To byłaby dobra cena w porównaniu z niemickimi 70-100Euro.
Honda to jest number one. Gratulacje i chwała inżynierom za CRX. Najlepszy wygląd i jednostki napędowe.Stworzyli auto moich marzeń.
Światło stopu zdechło, w środku trochę wody pływa - czy jest szansa dostać samo światło stopu (prąd na kostce dochodzi) czy to jakaś samoróbka i będę musiał rzeźbić?
Ogólnie to oprócz tego miejsca na spojler to ta lotka jest idenczyna jak zwykłe ESI i były zakładane za dopłatą w ASO. Skąd szukać światła stop to nie wiem za bardzo ale popatrz czy czasem od Civica 5g (jajka) nie jest czasem podobne.