? Bo spotkałem już takich tunerów,co ładują gadgety a o podstawach zapominają i jeżdżą na starych świeczkach,kopułkach ze zle ustawionym zapłonem,ale mają stożek burczy rurę i są szczęśliwi
!
Siepek napisał(a):o dziekuje za info koledzy mam kolo zamachowe od d15b2 z jajka to jest troche lzejsze mysle :] pomysle przy czasie o glowicy a ta przepustnica i rozwiercic ssaka? co jest z ta przepustnica? elektryka cos hmm?
Kiedyś jednemu powiedziałem że jak założy zamiast filtra skarpetkę na przepustnicę to mu to da z 15 koni i tak zrobił ...
wenega i o to chodzi konkret, z ta skarpetka bez jaj troche siedze nad jajkiem swoim wole d16z5 niz d16z6 niby vtec ech nie do mnie, kolega wyzej napisal ze z zaplonem cos tam? hmm? ze swiece itd, mam nowe i kable, pochwalic sie jak zloze go foty mam 2 tylko autka
za drogo i nie podoba mi sie szczerze moc to na pewno fajna, poprostu mam do przemieszczania sie tym autkiem , zadnych wyscigow itd nie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości