Do tego nad glowami latajace gripeny (myslalem, ze Czesi maja wypozyczone eurofightery) i ten ogromny smiglowiec w drodze powrotnej. Wyspijcie sie, bo ja mecze sie w robocie :/
Do tego nad glowami latajace gripeny (myslalem, ze Czesi maja wypozyczone eurofightery) i ten ogromny smiglowiec w drodze powrotnej. Wyspijcie sie, bo ja mecze sie w robocie :/

shark84 napisał(a):Do tego nad glowami latajace gripeny (myslalem, ze Czesi maja wypozyczone eurofightery)

Thank you all for your visit and I look forward to next meeting where I can admire your beauty CRXs!
)
Dziękujemy wszystkim za wizytę i nie mogę się doczekać następnego spotkania, gdzie można podziwiać CRXs kosmetyczne!
)Redy napisał(a):Hi all! I'm admin of the crxklub.cz.Thank you all for your visit and I look forward to next meeting where I can admire your beauty CRXs!
)
Cześć wszystkim! Jestem administratorem na crxklub.cz.Dziękujemy wszystkim za wizytę i nie mogę się doczekać następnego spotkania, gdzie można podziwiać CRXs kosmetyczne!
)
Great place, beautiful weather and the best cars in te world are the receipt for fantastic weekend!
Żałuję, że ja nie dałem rady się wybrać.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości