mam tube i wzmacniacz- chcialem to wlozyc do hondy bo zostalo mi po poprzednim aucie.. i jak w alfie i vw sobie wiercilem dziurki w budzie na uchwyty do pasow tuby tak w hondzie nie mozna bo jest dziura na kolo.. i teraz jak to uczepic?
wiem ze mozna by bylo do tylnego siedzenia ale znowu potem gdzie wzmacniacz?? tez przykrecac do siedzenia??
tak sobie udumalem taki patent zeby wyciac z plyty wiorowej taki kawal na caly bagaznik ladnie go obic i do tego przykrecic mocowania od pasow tuby plus obok wzmacniacz.. jest to jakas mysl?? (nie jestem kilogramowcem i wiem ze to bedize wiecej wazylo:P)
napiszcie jak wy to macie rozwiazane w swoich autach (na skrzynie mnie nie stac, mam wazniejsze wydatki a szkoda zeby tuba i wzmacniacz lezaly w szafce;D)
i takie jeszcze jedno pytanie wiem ze bylo milion razy, ale jakie sie zmieszcza glosniki z przodu w drzwiach bez przerabiania i jakie kupic zeby byly tanie i dobre .. to samo na tyl, jakie wejda i jakie kupic ... za to juz mozecie mnie bic:P.. prosze o odpowiedz w jednym zdaniu

Jak tak porównujesz to zobacz na nagłośnienie w klubach i dyskotekach, nie jest w jednym miejscu i bynajmniej nie z przodu