jesli wartosc jest w maire duzo to moze wrato to sprzedac i kupic za to jakiegos innego kompa?
Wlasnie z Twoja osoba wiazalem nadzieje hehehehe. Komp nie wiem ile w polsce jest wart bo jest malo popularny wlasnie hehehe, no i mam juz go troche opracowany. Zobaczymy, na razie szukam i bede zbieral graty mechaniczne a w tym czasie moze sie cos konstruktywnego urodzi.
; a jesli bedziesz w przyszlosci przechodzil na inny setup to zakladaj smialo - przterzesz mi szlak
hehe ; a megasquirt ma nieduzo mniejsze mozliwosci od aem
a kosztuje 3x mniej
jesli takie na 350KM to wklada sie wtryski od Eclipse 450cc. ja sprowadzilem sobie takie z usa za 240zl

No i wiazki sobie sam nie zrobie za nic w swiecie
A chcialbym zeby ktos zrobil wiazke taka przejsciowke od wtyczki mega squirta do wtyki oryginalnej hondy bo nie chce ciac wiazki.
bzyq2001 napisał(a):no ja tez bym tak chcial, ale z tego co sie orientuje to i tak bedzie trzeba dodatkowe kabelki ciagnac i czujniki matowac, bo hondzia nie ma wszytkiego co jest wymagane do poprawnej pracy squirta
Oprocz tego mega potrzebowal: (wybaczcie ze nie bede sie poslugiwal fachowymi skrotami
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość