wygląda i zapewne gra super!! ,odwaliłeś kawał dobrej roboty!
Ps. U mnie na parkingu taki sprzęt widoczny z zewnątrz auta nie przetrwałby nawet jednej nocy
oby u ciebie było inaczej 
tomck napisał(a):rolek, jak by mnie bylo stac na sprzet za 10 000 to chyba bym go sam nie zabudowywal bo 800 zł w ta czy w ta nie mialo by dlamie roznicy
mibro, jesli mozesz to napisz ile cie kosztowaly obudowy
Jeżeli ktoś ma fioła na punkcie muzyki zrozumie to.
a mi sie bardzo podoba a jak komus sie nie podoba to zatrzymajcie to dla siebie 
odkladal caly rok pieniadze ktore rodzice dawali mu na snaidania, picie, jedzenie, caly rok nie byl na zadnej imprezie typu dyskoteka, sprzedal ukochany sprzet z silowni wszystko po to by osiagnac swoj cel. Przez rok uzbieral ponad polowe na swoje ukochane auto. Teraz az milo patrzec jak o niego dba i kocha bo wie jak ciezko bylo go zdobyc. Dla mnie jest najprawdziwszym CRX maniakiem. Malo tego sam naprawia swoje auto i sam zdobywa na to srodki z pieniedzy ktore dostaje na zycie w akademiku a nie ma tego za wiela. Nie mam zamiaru urazac osob ktore dostaly CRX w prezencie od swoich rodzicow!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość