Proszę Was wszystkich o pomoc w dokonaniu wyboru. Mam w mojej CRce radio panasonic'a 4x40 na kasety i 4 głośniki, przód SONY 50W i tył jakieś mniej znane 80W. Soniaki są ok. 10mm a tylne ok. 13. Zastanawiam się co z tym zrobić, co wymienić, czy coś dokupić? Myślałem do radia kupić adapter kasetowy z 10zł na allegro i podpiąć odtwarzacz MP3, a do bagażnika kupić jakąś tańszą tubkę ze wzmacniaczem, np. http://www.allegro.pl/item117562165_akt ... _watt.html Co o tym myślicie? A może wymienić samo radio? Albo głośniki? Albo uzbierać więcej kasy i zrobić coś konkretnego? Bo narazie to mam do 300zł. CO PORADZICIE?! Wpisujcie się:)
PS. Mam też problem z odbiorem stacji radiowych, na zgaszonym silniku wszystko ok, a jak włączę zapłon zaczyna "szuszczeć". Co mam robić?!
POZDROO!!
bier to hopie;p;p

Teraz mnie jednak przekonałeś. A druga sprawa, kupiłem dzisiaj nową antenę, zamontowałem, raz się przejechałem było spoko, ale za drugim razem już są nieiwelkie szumy, im dłużej tym gożej... może to dlatego że mam właśnie panasonica?! i coś w nim może pada? w przyszłym tygodniu mam okazję zarobić trochę kasy, wtedy jeszcze raz poproszę o radę;) Narazie dzięki bardzo:) A innych proszę o swoje opinie na ten temat:)