Co o niej myslicie
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

fazer
Forumowicz

przez fazer » 2007-02-16, 23:00

sorka ale nikt sie nie pytal ile bys dal, kazdy wycenia swoj samochod i wie ile pracy i kasy w niego wlozyl, jak ktos nie che bo mu sie nie podoba albo za drogo to nie kupuje. proste

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2007-02-16, 23:01

wogole poco ta cała mowa, auto jest tyle warte ile jest w stanie ktoś za nie zapłacic, wegług niektórych chyba powinien wołać rocznikowo wynika ;) Jezeli został włozony ogrom pracy i wysiłku to czemy ma sprzedać za 10 jak moze za wiecej!!! zrubcie cos sami podobnego, sie okaze ile was wyjdzie, a jezeli ktoś chce jezdzić serią i tak w nią idzie niech sie nie udziela bo nie do niego tak czy inaczej temat, koniec :diabeleknie:

kubot87
Forumowicz

przez kubot87 » 2007-02-16, 23:15

tozto ! nasz zielonogorski artur:)haro jakbys przejezdzal obok tej pomaranczy to mialbys galy wypieprzone na szybe :) za sam vizual tuning dal niezle.Mysle ze to auto pojdzie do kogos kto bedzie wiedzial po co ma tego crx a nie przypadkowej osoby.Chociaz rozmawialismy z arturosem i nic inie mowil ze sprzedaje;/ Mi byloby jej szkoda grr.Co do wlasciciela tematu.Jezeli jestes czlowiekiem ktory nie lubi zwracac na siebie uwagi to za skarby nie kupuj tego auta a nawet doplac zeby nie kupic;p hehe
pzdr
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal

matejko
Forumowicz

przez matejko » 2007-02-17, 13:38

no i co ze auto wyglada dobrze, czytalem tu wiele tematow i w ogole ktos (nie pamietam chyba kuks??? chyba Łukasz jakis:) co ma erke na gaz i stalowe felgi ;p) z warszawy ma ponoc zwykłą seryjną erke + tuning na technice i wypierrdala wszystkich, wiec fajnie by wygladalo jak na swiatlach taka odjebana pomarancza doslownie GINIE w swietle mocy i predkosci tej seryjnej(z wygladu). MOIM ZDANIEM najpierw sie powinno brac za techniczne sprawy a pozniej za wizuala, odwrotna kolej rzeczy wydaje mi sie glupotą
Pewnego razu obudzilem sie w nocy. Pamietam,ze mialem piekny sen- To był mój kraj dumny i wolny, sztandar na maszcie poruszał wiatr. Ja wierze, ze to jest mozliwe. Wiec Bracie prosze pomoz mi, ratujmy dzis swoja ojczyzne a sen jawą stanie sie...

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-02-17, 13:46

kady robi swoje auto tak jak mu sie podoba... jedni vizual inni mechanika a jeszcze inni wola serie .
Wszystko zalezy od tego do czego auto ma sluzyyc . Tutaj ktos poszedl na wyglad i trzeba przynac ze mu wyszlo

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2007-02-17, 13:47

matejko napisał(a):MOIM ZDANIEM najpierw sie powinno brac za techniczne sprawy a pozniej za wizuala, odwrotna kolej rzeczy wydaje mi sie glupotą

ale to jest tylko twoje zdanie ;) ;) ;) bo jemu na przyklad wogole nie zalezalo na mocy :) a tylko i wylacznie na efekcie wizualnym :ok: co mu sie udalo w 100% jedni lubia to inni tamto :) :) :)
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

RockyC
Forumowicz

przez RockyC » 2007-02-17, 13:54

Jedni robia fure do lansu ! zeby sie nia kozacko bujac i cieszyc sie z jej wygladu inni robia rakiete do szybkiej jazdy zeby nia zapierniczac !! to jest kwestia wyboru i kwestia gustu
Kazdego co innego cieszy

A z reszta juz duzo było tematów w stylu lans czy seria albo wyglad czy moc !!

matejko
Forumowicz

przez matejko » 2007-02-17, 14:00

dobra, ale sami powiedzcie,ze nie komicznie by wygladalo jak taka seryjna (z wygladu) erka bierze bez zadnych problemów taką odjebana pomarancze:)bo mi (jako kierowcy pomaranczy) bylo by bardzo glupio,ze auto z tej samej serii wygladajace hm "gorzej"? mnie bez problemu wymija i jest "lepsze"
Pewnego razu obudzilem sie w nocy. Pamietam,ze mialem piekny sen- To był mój kraj dumny i wolny, sztandar na maszcie poruszał wiatr. Ja wierze, ze to jest mozliwe. Wiec Bracie prosze pomoz mi, ratujmy dzis swoja ojczyzne a sen jawą stanie sie...

RockyC
Forumowicz

przez RockyC » 2007-02-17, 14:18

Sprobuj zagniac seria "odjebana" solke Rudzinskiego :rotfl:

czingis
Moderator

przez czingis » 2007-02-17, 14:20

matejko napisał(a):dobra, ale sami powiedzcie,ze nie komicznie by wygladalo jak taka seryjna (z wygladu) erka bierze bez zadnych problemów taką odjebana pomarancze:)bo mi (jako kierowcy pomaranczy) bylo by bardzo glupio,ze auto z tej samej serii wygladajace hm "gorzej"? mnie bez problemu wymija i jest "lepsze"

po prostu nie pasujesz, jako kierowca "pomarańczy" ;)
prosty przykład-nowe auta, kosztujące często powyżej 100tyś zł są wolniejsze niż niejedna Ceerka... i myślisz, że właściciel takiego auta się tym przejmuje? tu jest podobnie, więc nie pisz bzdur

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2007-02-17, 14:23

no komicznie by wyglądała, ta mechanicznie jak to piszesz porobiona postawiona przy rexie Rzeznika, wiec spójrz na to i z tej strony!! bajjjj bo nie moge czytac tego tematu ;) takie brednie pozdrawiam!!!

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2007-02-17, 14:37

Haro napisał(a):Żyjemy w Polsce. Tutaj koszty tuningu się nie zwracają, a jesli juz się zwracają to w minimalnym stopniu. Dla mnie to na zdjęciach to nie CRX tylko pomieszanie z poplątaniem i do tego naje6ane plastiku z zewnątrz a silnik seryjny. Może i ma Lambo, może i mieć fele, ale ja bym za to 10 000 nie dał a tu jest 13 000 i jeszcze nie ma minimalnej :rotfl:

Haro, nie wiem czy Ty to ten slynny V.I.P. ale jak tak dalej pojdzie znowu bedzie ban... to sie tyczy wszystkich ktorzy krytykuja badz chwala auto jesli go nie znaja... jesli ktos cos wie, chocby w malym stopniu tak jak np fazer, to niech pisze, a jesli ma pierdzielic glupoty tak jak Haro to niech nic nie pisze... Powiedz mi Haro, w ktorym kraju na swiecie koszty tuningu sie zwracaja?? (nie mowie o WCC gdzie klientami sa megabogaci ludzie i przeplacaja bardzo grubo za fure bo maja taki kaprys...) co z tego, ze ma troche laminatow?? Twoje auto?? nie oceniaj dopuki sam nic nie pokazesz...

kubot87
Forumowicz

przez kubot87 » 2007-02-17, 16:43

matejko napisał(a):dobra, ale sami powiedzcie,ze nie komicznie by wygladalo jak taka seryjna (z wygladu) erka bierze bez zadnych problemów taką odjebana pomarancze:)bo mi (jako kierowcy pomaranczy) bylo by bardzo glupio,ze auto z tej samej serii wygladajace hm "gorzej"? mnie bez problemu wymija i jest "lepsze"

rzeznik poszedl w LANS .Na swiatlach by cie zmiazdzyl wygladem nikt by na ciebie nawet nie spojrzal bo o to mu chodizlo i wlasnie dlatego "GINIESZ" z nim.Jemu nie choidzlo zeby wszystkich brac spod swiatel tylko zeby wszyscy jezory mieli na wierzchu widzac ta pomarancze.Udalo mu sie to w 100 procentach i jeszcze SAMEMU na domowym podworko wiec troche szacunku :nieok:
pzdr
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal

degenerat
Forumowicz

przez degenerat » 2007-02-18, 12:24

Sam robiłem autko w zeszłym roku i choć nie wygląda tak okazale to wiem ile co kosztuje i krytyka że za drogo ktoś wycenia swoje auto to dla mnie chore podejście. Każdy sprzedaje żeby zarobić albo żeby choć koszty modyfikacji się zwróciły i takie komentarze podcinają tylko skrzydła bo jakiś nowy amator Crki się nasłucha to szuka jakiejś padliny za 5 tys. a ktoś się buja z autkiem godnym polecenia.
Dodatkowo jeśli to autko kogoś z forum to tym bardziej powinniśmy je polecać i mówić o superlatywach. Nie kopmy pod sobą dołków.

Haro
Forumowicz

przez Haro » 2007-02-19, 07:49

Thomson napisał(a):
Haro napisał(a):Żyjemy w Polsce. Tutaj koszty tuningu się nie zwracają, a jesli juz się zwracają to w minimalnym stopniu. Dla mnie to na zdjęciach to nie CRX tylko pomieszanie z poplątaniem i do tego naje6ane plastiku z zewnątrz a silnik seryjny. Może i ma Lambo, może i mieć fele, ale ja bym za to 10 000 nie dał a tu jest 13 000 i jeszcze nie ma minimalnej :rotfl:

Haro, nie wiem czy Ty to ten slynny V.I.P. ale jak tak dalej pojdzie znowu bedzie ban... to sie tyczy wszystkich ktorzy krytykuja badz chwala auto jesli go nie znaja... jesli ktos cos wie, chocby w malym stopniu tak jak np fazer, to niech pisze, a jesli ma pierdzielic glupoty tak jak Haro to niech nic nie pisze... Powiedz mi Haro, w ktorym kraju na swiecie koszty tuningu sie zwracaja?? (nie mowie o WCC gdzie klientami sa megabogaci ludzie i przeplacaja bardzo grubo za fure bo maja taki kaprys...) co z tego, ze ma troche laminatow?? Twoje auto?? nie oceniaj dopuki sam nic nie pokazesz...

Polecam spojrzeć jaki jest temat.

Poprzednia strona