Jezeli został włozony ogrom pracy i wysiłku to czemy ma sprzedać za 10 jak moze za wiecej!!! zrubcie cos sami podobnego, sie okaze ile was wyjdzie, a jezeli ktoś chce jezdzić serią i tak w nią idzie niech sie nie udziela bo nie do niego tak czy inaczej temat, koniec 
za sam vizual tuning dal niezle.Mysle ze to auto pojdzie do kogos kto bedzie wiedzial po co ma tego crx a nie przypadkowej osoby.Chociaz rozmawialismy z arturosem i nic inie mowil ze sprzedaje;/ Mi byloby jej szkoda grr.Co do wlasciciela tematu.Jezeli jestes czlowiekiem ktory nie lubi zwracac na siebie uwagi to za skarby nie kupuj tego auta a nawet doplac zeby nie kupic;p hehe
matejko napisał(a):MOIM ZDANIEM najpierw sie powinno brac za techniczne sprawy a pozniej za wizuala, odwrotna kolej rzeczy wydaje mi sie glupotą
bo jemu na przyklad wogole nie zalezalo na mocy
a tylko i wylacznie na efekcie wizualnym
co mu sie udalo w 100% jedni lubia to inni tamto

matejko napisał(a):dobra, ale sami powiedzcie,ze nie komicznie by wygladalo jak taka seryjna (z wygladu) erka bierze bez zadnych problemów taką odjebana pomarancze:)bo mi (jako kierowcy pomaranczy) bylo by bardzo glupio,ze auto z tej samej serii wygladajace hm "gorzej"? mnie bez problemu wymija i jest "lepsze"
Haro napisał(a):Żyjemy w Polsce. Tutaj koszty tuningu się nie zwracają, a jesli juz się zwracają to w minimalnym stopniu. Dla mnie to na zdjęciach to nie CRX tylko pomieszanie z poplątaniem i do tego naje6ane plastiku z zewnątrz a silnik seryjny. Może i ma Lambo, może i mieć fele, ale ja bym za to 10 000 nie dał a tu jest 13 000 i jeszcze nie ma minimalnej
matejko napisał(a):dobra, ale sami powiedzcie,ze nie komicznie by wygladalo jak taka seryjna (z wygladu) erka bierze bez zadnych problemów taką odjebana pomarancze:)bo mi (jako kierowcy pomaranczy) bylo by bardzo glupio,ze auto z tej samej serii wygladajace hm "gorzej"? mnie bez problemu wymija i jest "lepsze"

Thomson napisał(a):Haro napisał(a):Żyjemy w Polsce. Tutaj koszty tuningu się nie zwracają, a jesli juz się zwracają to w minimalnym stopniu. Dla mnie to na zdjęciach to nie CRX tylko pomieszanie z poplątaniem i do tego naje6ane plastiku z zewnątrz a silnik seryjny. Może i ma Lambo, może i mieć fele, ale ja bym za to 10 000 nie dał a tu jest 13 000 i jeszcze nie ma minimalnej
Haro, nie wiem czy Ty to ten slynny V.I.P. ale jak tak dalej pojdzie znowu bedzie ban... to sie tyczy wszystkich ktorzy krytykuja badz chwala auto jesli go nie znaja... jesli ktos cos wie, chocby w malym stopniu tak jak np fazer, to niech pisze, a jesli ma pierdzielic glupoty tak jak Haro to niech nic nie pisze... Powiedz mi Haro, w ktorym kraju na swiecie koszty tuningu sie zwracaja?? (nie mowie o WCC gdzie klientami sa megabogaci ludzie i przeplacaja bardzo grubo za fure bo maja taki kaprys...) co z tego, ze ma troche laminatow?? Twoje auto?? nie oceniaj dopuki sam nic nie pokazesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość