Dyskusja ? ok jeśli coś faktycznie widać tak jak wyżej napisali, a nie domysły "a może zgnity od środka", "a może to statek kosmiczny"... sorry, ale sam niewiem dlaczego taki nerwowy jestem jak widzę takie tematy 

Nie, no żart, ale fajnie by było gdyby ktoś obejrzał, z samej ciekawości chociażby...newuser napisał(a):Nie, no żart, ale fajnie by było gdyby ktoś obejrzał, z samej ciekawości chociażby...
M!R@S napisał(a):pogadam z kolegą Cesashem z poznania i może podleci pooglądać, napewno dobrze obada bo wie co się z czym je i tak samo mocno w tym siedzi. 25tys to fakt trochę duża suma, ale dzięki takim ogłoszenią nasze auta zyskują na wartości i inni tak samo podnoszą ceny

sebastian1984men napisał(a):M!R@S napisał(a):pogadam z kolegą Cesashem z poznania i może podleci pooglądać, napewno dobrze obada bo wie co się z czym je i tak samo mocno w tym siedzi. 25tys to fakt trochę duża suma, ale dzięki takim ogłoszenią nasze auta zyskują na wartości i inni tak samo podnoszą ceny
po co ogladac jak nikt nie kupi na forum mozna prawdziwych hondziarzy policzyc na palcach jednej reki

) idiotyczne porównanie.
sebastian1984men napisał(a):po co ogladac jak nikt nie kupi na forum mozna prawdziwych hondziarzy policzyc na palcach jednej reki
oskarr17 napisał(a):Święta prawda, śmieszy mnie to, ze wysyłacie kogoś żeby tylko obejrzał, szkoda czasu chłopaka który chce sprzedać, bo typ przyjedzie obejrzy i nie kupi
Jurek napisał(a):Nie ma się czym podniecać. Gdyby była cena 40 tyś to inne CRX nie zyskają automatycznie na wartości) idiotyczne porównanie.
Kupisz za 25 tyś i ktoś Ci uszkodzi ten samochód ile dostaniesz z ubezpieczenia ? AC - 0 zł bo nikt nie ubezpiecza starego "złomu" a OC sprawcy śmiechu warte.
Kupno takiej fury to spore ryzyko, kupujący musi być nadziany i nie liczyć się z kasą bo w razie szkody dużo straci.
Boleśnie co poniektórzy się przekonali ile są warte ich CRX podczas likwidacji szkody z OC sprawcy. Najczęsciej szkoda całkowita i kilkaset zł do ręki, starczy na używane alusy może z oponami.
Honda Civic CRX to fura masowo produkowana i tylko na tym forum wydaje się, że im starsza to "cenniejsza", na rynku jest sporo bardziej unikatowych samochodów produkowanych w mniejszych ilościach i te są coś warte.
Tacy jak Ty nie zrozumieją tego bo to trzeba czuć, a nie patrzeć na auto jak na opcję do zarobienia z ubezpieczalni itd. Auta nie kupujesz aby się nim tłuc tylko jeździć... chyba, że się mylę. Mój ee8 też sporo dostał odemnie i napewno jest sporo warty, ale jakoś nie płaczę z tego powodu, że szkoda całkowita wyszłaby około 3500zł ? chyba tylko tyle jest wart 

Jurek napisał(a):Nie ma się czym podniecać. Gdyby była cena 40 tyś to inne CRX nie zyskają automatycznie na wartości) idiotyczne porównanie.
...
Honda Civic CRX to fura masowo produkowana i tylko na tym forum wydaje się, że im starsza to "cenniejsza", na rynku jest sporo bardziej unikatowych samochodów produkowanych w mniejszych ilościach i te są coś warte.
M!R@S napisał(a):Pirul, Pusty... czyli lepiej zostawić rdzę i niech wpieprza auto tak ?? skoro ktoś wstawiał reperaturki to i malować wypadało. Taka sama rozmowa była na temat tego reksa za 4-5tys co był w poznaniu, a potem zwyzywaliście kolesia, który po prostu trafił okazję jak debile (nie kieruje tego do Was Pirul i Pusty) Po prostu żal. Wiem, że mój post nic nie wnosi, ale tak mnie to wqrwia, że zaraz sobie przypier$#le w łeb... takie same gdybanie mamy w rządzieDyskusja ? ok jeśli coś faktycznie widać tak jak wyżej napisali, a nie domysły "a może zgnity od środka", "a może to statek kosmiczny"... sorry, ale sam niewiem dlaczego taki nerwowy jestem jak widzę takie tematy
apisalem ze tylne blotniki nie mają seryjnego kształtu,ranty są za bardzo pozaokrąglane i to wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość