EE8 Poznań 25tyś
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

newuser
Forumowicz

przez newuser » 2013-09-27, 09:26

M!R@S, Po takiego uja, ze temat jest do dyskusji. A Twoja odpowiedz notabene wniosla tyle samo do tematu co moja wiec co sie czepiasz, skoro sam dyskutujesz nad autem ktorego nie widziales? Zreszta Panowie pirul i pusty tez stwierdzili ze auto nie jest tak idealne jak napisal wlasciciel, co potwierdza moja teorie ;-)

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-09-27, 09:48

Pirul, Pusty... czyli lepiej zostawić rdzę i niech wpieprza auto tak ?? skoro ktoś wstawiał reperaturki to i malować wypadało. Taka sama rozmowa była na temat tego reksa za 4-5tys co był w poznaniu, a potem zwyzywaliście kolesia, który po prostu trafił okazję jak debile (nie kieruje tego do Was Pirul i Pusty) Po prostu żal. Wiem, że mój post nic nie wnosi, ale tak mnie to wqrwia, że zaraz sobie przypier$#le w łeb... takie same gdybanie mamy w rządzie :) Dyskusja ? ok jeśli coś faktycznie widać tak jak wyżej napisali, a nie domysły "a może zgnity od środka", "a może to statek kosmiczny"... sorry, ale sam niewiem dlaczego taki nerwowy jestem jak widzę takie tematy :P
Obrazek

newuser
Forumowicz

przez newuser » 2013-09-27, 10:03

Nerwowy jesteś bo zazdrościsz że niebieski ;) Nie, no żart, ale fajnie by było gdyby ktoś obejrzał, z samej ciekawości chociażby...
No ABS, no ESP - PURE DRIVE

Resztka rzeczy po Civie 4!

Miniol
Forumowicz

przez Miniol » 2013-09-27, 12:50

newuser napisał(a):Nie, no żart, ale fajnie by było gdyby ktoś obejrzał, z samej ciekawości chociażby...

chyba tak zrobię bo sam jestem ciekaw ile prawdy w tym "odbudowaniu" wg. mnie, dobrze "odpicowany"
Czasami na drodze spotyka sie szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawde.. czasami aż ciężko ich wyprzedzić.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-09-27, 13:31

pogadam z kolegą Cesashem z poznania i może podleci pooglądać, napewno dobrze obada bo wie co się z czym je i tak samo mocno w tym siedzi. 25tys to fakt trochę duża suma, ale dzięki takim ogłoszenią nasze auta zyskują na wartości i inni tak samo podnoszą ceny :ok:
Obrazek

sebastian1984men
Forumowicz

Samochód: BMW 540I

przez sebastian1984men » 2013-09-27, 14:04

M!R@S napisał(a):pogadam z kolegą Cesashem z poznania i może podleci pooglądać, napewno dobrze obada bo wie co się z czym je i tak samo mocno w tym siedzi. 25tys to fakt trochę duża suma, ale dzięki takim ogłoszenią nasze auta zyskują na wartości i inni tak samo podnoszą ceny :ok:

po co ogladac jak nikt nie kupi na forum mozna prawdziwych hondziarzy policzyc na palcach jednej reki :D

oskarr17
Forumowicz

przez oskarr17 » 2013-09-27, 14:19

sebastian1984men napisał(a):
M!R@S napisał(a):pogadam z kolegą Cesashem z poznania i może podleci pooglądać, napewno dobrze obada bo wie co się z czym je i tak samo mocno w tym siedzi. 25tys to fakt trochę duża suma, ale dzięki takim ogłoszenią nasze auta zyskują na wartości i inni tak samo podnoszą ceny :ok:

po co ogladac jak nikt nie kupi na forum mozna prawdziwych hondziarzy policzyc na palcach jednej reki :D

Święta prawda, śmieszy mnie to, ze wysyłacie kogoś żeby tylko obejrzał, szkoda czasu chłopaka który chce sprzedać, bo typ przyjedzie obejrzy i nie kupi :rotfl2:

Jurek
Forumowicz

przez Jurek » 2013-09-27, 14:26

Nie ma się czym podniecać. Gdyby była cena 40 tyś to inne CRX nie zyskają automatycznie na wartości :)) idiotyczne porównanie.

Kupisz za 25 tyś i ktoś Ci uszkodzi ten samochód ile dostaniesz z ubezpieczenia ? AC - 0 zł bo nikt nie ubezpiecza starego "złomu" a OC sprawcy śmiechu warte.

Kupno takiej fury to spore ryzyko, kupujący musi być nadziany i nie liczyć się z kasą bo w razie szkody dużo straci.

Boleśnie co poniektórzy się przekonali ile są warte ich CRX podczas likwidacji szkody z OC sprawcy. Najczęsciej szkoda całkowita i kilkaset zł do ręki, starczy na używane alusy może z oponami.

Honda Civic CRX to fura masowo produkowana i tylko na tym forum wydaje się, że im starsza to "cenniejsza", na rynku jest sporo bardziej unikatowych samochodów produkowanych w mniejszych ilościach i te są coś warte.

newuser
Forumowicz

przez newuser » 2013-09-27, 14:45

sebastian1984men napisał(a):po co ogladac jak nikt nie kupi na forum mozna prawdziwych hondziarzy policzyc na palcach jednej reki

oskarr17 napisał(a):Święta prawda, śmieszy mnie to, ze wysyłacie kogoś żeby tylko obejrzał, szkoda czasu chłopaka który chce sprzedać, bo typ przyjedzie obejrzy i nie kupi

No właśnie - prawdziwi Hondziarze jeżdżą, oglądają, "zawracają kolesiowi dupę", macają na żywo, bo ich to interesuje i wiedzą że drugi raz może nie być okazji zobaczyć takiego auta w takim stanie (jeśli jest ok), a reszta siedzi przed kompami i przelicza pasję na kasę - żenada :(
BTW, mam kolegę który jeździ w wolnym czasie i odkopuje z pod ziemi stare tory kolejki wąskotorowej i też zawraca ludziom dupy - włazi na podwórko, gada, zajmuje czas a na końcu ryje dziury za stodołą- to też Was śmieszy? Ktoś ma taką a nie inną pasję i nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze...
No ABS, no ESP - PURE DRIVE

Resztka rzeczy po Civie 4!

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-09-27, 14:52

Jurek napisał(a):Nie ma się czym podniecać. Gdyby była cena 40 tyś to inne CRX nie zyskają automatycznie na wartości :)) idiotyczne porównanie.

Kupisz za 25 tyś i ktoś Ci uszkodzi ten samochód ile dostaniesz z ubezpieczenia ? AC - 0 zł bo nikt nie ubezpiecza starego "złomu" a OC sprawcy śmiechu warte.

Kupno takiej fury to spore ryzyko, kupujący musi być nadziany i nie liczyć się z kasą bo w razie szkody dużo straci.

Boleśnie co poniektórzy się przekonali ile są warte ich CRX podczas likwidacji szkody z OC sprawcy. Najczęsciej szkoda całkowita i kilkaset zł do ręki, starczy na używane alusy może z oponami.

Honda Civic CRX to fura masowo produkowana i tylko na tym forum wydaje się, że im starsza to "cenniejsza", na rynku jest sporo bardziej unikatowych samochodów produkowanych w mniejszych ilościach i te są coś warte.

dlatego tacy jak Ty powinni jeździć golfami chociaż szacunek do innych marek też mam :) Tacy jak Ty nie zrozumieją tego bo to trzeba czuć, a nie patrzeć na auto jak na opcję do zarobienia z ubezpieczalni itd. Auta nie kupujesz aby się nim tłuc tylko jeździć... chyba, że się mylę. Mój ee8 też sporo dostał odemnie i napewno jest sporo warty, ale jakoś nie płaczę z tego powodu, że szkoda całkowita wyszłaby około 3500zł ? chyba tylko tyle jest wart ;)
Obrazek

vit

przez vit » 2013-09-27, 16:18

Wg mnie to sprzedający za mało info umiecił w ogłoszeniu bo nie wiem czy mu baterii starczło w tel aby odpowiedzieć na wszystkie pytania :razz:

chudzina
Forumowicz

przez chudzina » 2013-09-27, 19:16

Jurek napisał(a):Nie ma się czym podniecać. Gdyby była cena 40 tyś to inne CRX nie zyskają automatycznie na wartości :)) idiotyczne porównanie.

...

tyz prowda!

choc uwielbiam moja solke, to warto zdac sobie sprawe, ze to samochod za kilka wyplat (zalezy ile kto zarabia) i raczej nie osiagnie statusu "kultowego unikatu". za duzo go zrobili, zbyt tani, zbyt popularny. wiem, ze milosc jest slepa, ale w tej slepocie trzeba pojac, ze to samochod masowy, a nie jakies cudo (patrzac z boku). moj kolega ma pralke 5 i niezmordowanie udowadnia mi, jaka to super inwestycja - tyle, ze takie prele lataja po 7-8 tys i raczej ich ceny spadaja, niz rosna. i mowie mu - nie kazda skarbonka bez dna jest inwestycja ;)

tez loze kase i czas na moja sole, ale sie nie ludze, ze oto buduje fundusz emerytalny na starosc - tylko wiem, ze laduje kase w hobby i przyjemnosc czerpana z tego samochodu.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-09-27, 19:21

ok, ale solka jeszcze nie jest na etapie RARE, a ee8 już tak. Tego nie pójdziesz na giełdę samochodową i nie kupisz, solniczki jeszcze spotykam. Dobra szkoda śmiecić temat nie o polenizowaniu o unikatach itd. itp. Tak na zakończenie Fiat126P też był masowy :)
Obrazek

pusty24
Forumowicz

przez pusty24 » 2013-09-27, 19:49

M!R@S napisał(a):Pirul, Pusty... czyli lepiej zostawić rdzę i niech wpieprza auto tak ?? skoro ktoś wstawiał reperaturki to i malować wypadało. Taka sama rozmowa była na temat tego reksa za 4-5tys co był w poznaniu, a potem zwyzywaliście kolesia, który po prostu trafił okazję jak debile (nie kieruje tego do Was Pirul i Pusty) Po prostu żal. Wiem, że mój post nic nie wnosi, ale tak mnie to wqrwia, że zaraz sobie przypier$#le w łeb... takie same gdybanie mamy w rządzie :) Dyskusja ? ok jeśli coś faktycznie widać tak jak wyżej napisali, a nie domysły "a może zgnity od środka", "a może to statek kosmiczny"... sorry, ale sam niewiem dlaczego taki nerwowy jestem jak widzę takie tematy :P

dokladnie stzel se w łeb a pózniej przeczytaj mój caly [post 8) apisalem ze tylne blotniki nie mają seryjnego kształtu,ranty są za bardzo pozaokrąglane i to wszystko

napisalem ze mimo tego jesli jest to zrobione wg prawidlowej technologi to mi naprzyklad to nie pszeszkadza ;)

n
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!

USŁUGI BLACHARSKO LAKIERNICZE
889969661 503499363

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2013-09-27, 20:22

ja wiem, że się nie sadzisz do tego dlatego napisałem o tym że wspomniałeś o błotnikach i dla stękaczy napisałem, że woleliby rdze :P Źle trochę to ująłem :rotfl:
Obrazek

Poprzednia strona   Następna strona