I love rally 2011 Katowice -spodek!
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

kawalerro
Forumowicz

I love rally 2011 Katowice -spodek!

przez kawalerro » 2011-11-04, 14:20

http://www.iloverally.eu/

Wybiera się ktoś??

Ja startuję może ktoś pokibicuje ?:D
SAXO VTS street/KJS

miton#89
Forumowicz

przez miton#89 » 2011-11-04, 14:48

Gdybym mieszkał bliżej to bym był tam na pewno :poklony:

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-11-06, 20:03

I po rajdzie:

A więc:

5. miejsce w klasie
8. miejsce w generali na ok 50 załóg?

objechanych kilka mocnych furek (w tym b-serie) i ogólnie przejazd dla najlepszej 10-tki zawodów w centrum miasta pod publikę!
Foty niebawem, było grubo.
SAXO VTS street/KJS

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2011-11-06, 22:11

bylem z ekipa od formulek i widzialem, ze startowaly 2 Rexy, tylko nie wiem kto byl tym 2??Ogolnie lajtowa imprezka, odcinki mogly byc troszke lepsze... ;)
:)

Karolek
Forumowicz

przez Karolek » 2011-11-06, 23:44

Czerwonym Kawalerro a drugi nie wiem bo slyszalem ze tylko jeden Rex startował xD
Chyba ze mnie widziałeś pod spodkiem jak przygazowe robiłem xD
Mam lęk wysokości, dlatego jeżdżę nisko :D

CRX ED9 d16z5>>b16a jdm.
CRX "FAKE" EE8 d16z2

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-11-06, 23:46

ja czerwonym ed9 hehe drugi to też od Nas z forum CRXa :D

[ Dodano: 2011-11-06, 22:53 ]
http://www.youtube.com/watch?v=kmpElAJO ... ideo_title
SAXO VTS street/KJS

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2011-11-17, 11:48

Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-11-18, 01:01

Arv napisał(a):Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce

to film z tytułu the best of.. czyli nie pokaz najlepszych uczestników.
Nie jesteś w temacie pewnie też nie wiesz jak kto i ile jeździ więc komentarz Twój uważam za bezsens. :blee:
SAXO VTS street/KJS

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2011-11-18, 10:44

kawalerro napisał(a):
Arv napisał(a):Tak patrzę na ten filmik i chyba ciężko nie było zająć wysokie miejsce

Nie jesteś w temacie pewnie też nie wiesz jak kto i ile jeździ więc komentarz Twój uważam za bezsens. :blee:

nie wnikając jaki to jest "the best of...", to chyba nie chcesz powiedzieć, że Arvid nie ma pojęcia o jeździe autem?? :D no chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź :)

shark84
Moderator

przez shark84 » 2011-11-18, 13:25

ogolnie impreza kameralna...1 trasa kolo spodka jechana chyba 2 razy, jak dla mnie porazka.

Pozniej zrobili pokazowke czyli start 300m prostej, wjazd na rondo (kazdy mogl obkrazac ile chce razy), wyjazd na prosta ok. 500m i prawy zakret 90stopni hahaha

Szkoda, bo impreza promujaca rajdy w naszym regionie powinna miec wiecej odcinkow i organizacja powinna stac na wysokim poziomie.
Tak na przyszlosc to polecamy imprezy organizowane przez AMK SLAZAK, gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem ;)

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-11-18, 17:08

shark84 napisał(a):gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem

największa głupota.!! Jazda seryjnym autem bez klatki na długich odcinkach po ulicach...

i dziwić się że później ktoś ginie... i rajdy są złe i wg.

Amatorki powinny być głównie na placach, ew na torze tak jak np w chorzowie na autodromie. Choć i tam niekiedy jest ponad 130 miejscami...

Nie wiem jakie dokładnie Slązak organizuje trasy, ale jeśli po pare km i jeździ się bez klatki to polecam ;/ Panowie dużo chleba do takiej jazdy.
Wszyscy gonią z modami, mocami, glebami dupami a jeździć nie umieją!

[ Dodano: 2011-11-18, 16:09 ]
Thomson napisał(a):
kawalerro napisał(a):

nie wnikając jaki to jest "the best of...", to chyba nie chcesz powiedzieć, że Arvid nie ma pojęcia o jeździe autem?? :D no chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź :)

sam sobie odpowiedziałeś ;)
SAXO VTS street/KJS

vrus
Forumowicz

przez vrus » 2011-11-18, 17:32

twoje wypowiedzi są bardzo niespójne, i polecam zakonczyc sie wypowiadanie ;)

shark84
Moderator

przez shark84 » 2011-11-18, 17:56

kawalerro napisał(a):shark84 napisał/a:
gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem

największa głupota.!! Jazda seryjnym autem bez klatki na długich odcinkach po ulicach...

Amatorki powinny być głównie na placach, ew na torze tak jak np w chorzowie na autodromie. Choć i tam niekiedy jest ponad 130 miejscami...

Nie wiem jakie dokładnie Slązak organizuje trasy, ale jeśli po pare km i jeździ się bez klatki to polecam ;/ Panowie dużo chleba do takiej jazdy.

tos sobie strzelil w kolano...bo sam porzadnej klatki nie masz tylko x-bara a startujesz juz w nie 1 imprezie...wiec kogo Ty chcesz tu pouczac... :diabeleknie: :rotfl2:
Po 2 wszystko jest w glowie czy chcesz startowac autem bez klatki i jak bardzo bedziesz ryzykowal, jeszcze nigdy nie widzialem, by ktos na amatorce zginal, wiec troche przesadzasz ;)
Co do Arv to lepiej poszukaj i poczytaj, bo jest to chyba 1 z najlepszych osob w PL co ogarnia jazde w sprintach/na torze CRXem od kilku lat, nie wspominajac od kiedy ma rexa, bo za lepka to nawet ja sie napalalem na jego EE8 ;)

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2011-11-18, 17:56

kawalerro napisał(a):
shark84 napisał(a):gdzie odcinki maja po pare km i mozna jechac seryjnym samochodem

[ Dodano: 2011-11-18, 16:09 ]
Thomson napisał(a):
kawalerro napisał(a):

sam sobie odpowiedziałeś ;)

w którym momencie??

kawalerro
Forumowicz

przez kawalerro » 2011-11-18, 18:11

vrus napisał(a):polecam zakonczyc sie wypowiadanie

Akurat dobry wątek nastał

shark84, Nie mówię nic o Tym gościu, wspominam tylko że nie idzie to w dobrą stronę takie tworzenie "sprintów" z trasami na których rozwija się duże prędkości.
Nic sobie nie strzeliłem, bo to że nie mam klatki nie oznacza że to popieram. To przejściowy crx, więc nie będę inwestował 2k w klatkę do niego.
shark84 napisał(a): jeszcze nigdy nie widzialem, by ktos na amatorce zginal, wiec troche przesadzasz

I żeby tak nadal było, lecz były już setki wypadków (w tym kilku moich znajomych), które są przykładem na to, że klatka powinna mieć miejsce jeśli ma się dość żwawe auto, np HONDA.

Thomson napisał(a):w którym momencie??

Nic nie czepiam się Tego ziomka :)

BTW robi się niezłe OT :diabeleknie:
Więc ode mnie to tyle.
SAXO VTS street/KJS

Następna strona