wygoncie lenia z
i sprobujmy !!!
HUGO-K2 napisał(a):a to nie można sprubowac jeszcze raz?? jest to az taki duzy wysilek ze wiekszosci sie nie chce ....aaa rozumie macie juz az tak duzo lat sa wazniejsze sprawy na glowie a takie spoty to dla "lepkow" czyz nie
wygoncie lenia zi sprobujmy !!!

Thomson napisał(a):czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )
bo tak naprawde nigdy nie bylo takiego klubu, byly podrywy i proby stworzenia, wybieranie prezesow, wiceprezesow, a tak naprawde zadnych konkretow w organizacji... kilka spotow i koniec... ale to wiedza tylko Ci co juz tu dlugo siedza...

:P wiecej info napewno bedzie pod koniec tyg wiec czytac i wpadac:P

shark84 napisał(a):Krychu mam cie juz dosc. CRX to CRX, jedna wielka rodzina. Na miejscu kolesi w Solkach smial bym ci sie prosto w twarz bo kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex nie mowiac o tym, ze objedzie cie jak chce...
albo od blokiem lub domem zrobimy spota
ps. bo wiesz sa jeszcze autobusy za 1,10

shark84 napisał(a):kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex
a jesli ci chodzi o wnetrze to daruj sobie, moje wnetrze nie ma wygladac tylko byc puste...shark84 napisał(a):nie mowiac o tym, ze objedzie cie jak chce...

Krychu napisał(a):shark84 napisał/a:
kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex
aha, rozumiem, czyli wg ciebie solki sa ladniejsze od cyberów, bo moj ma seryjny wyglad a jesli ci chodzi o wnetrze to daruj sobie, moje wnetrze nie ma wygladac tylko byc puste...
te kolka w polaczeniu z cala linnia daja bardzo negatywne odczucia. Rozumie mozesz nie miec kasy by se fele kupic, wiec chwala ci za to, ze wkladasz prace i troche serca w rexa, a wnetrze to sprawa indywidualna, choc ja bym go tak nie pomalowal

shark84 napisał(a):czekalem jak bedziesz wyjezdzal z patelni i przysluchalem sie twojemu superhiper wydechowi...i powiem ci tyle: troszke wiecej pokory do tych ala mugenow bo nie jeden ci powie, ze dzwiek maja lepszy...
chyba nie spodziewales sie ze wyjezdzajac na zimnym silniku krecac max do 3k rpm bedzie jakis super dzwiek? przy takich obrotach to brzmi podobnie jak seryjny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość