Co z klubem CRX Śląsk??? Co z naklejkami???
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

HUGO-K2
Forumowicz

przez HUGO-K2 » 2008-04-20, 19:28

a to nie można sprubowac jeszcze raz?? jest to az taki duzy wysilek ze wiekszosci sie nie chce ....aaa rozumie macie juz az tak duzo lat sa wazniejsze sprawy na glowie a takie spoty to dla "lepkow" czyz nie :rotfl2:
wygoncie lenia z :dupa: i sprobujmy !!!

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2008-04-20, 20:09

HUGO-K2 napisał(a):a to nie można sprubowac jeszcze raz?? jest to az taki duzy wysilek ze wiekszosci sie nie chce ....aaa rozumie macie juz az tak duzo lat sa wazniejsze sprawy na glowie a takie spoty to dla "lepkow" czyz nie :rotfl2:
wygoncie lenia z :dupa: i sprobujmy !!!

chcecie to robcie, ja mam cos "swojego" wiec w crx slask nie wchodze...

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2008-04-20, 20:55

mowimy tu o klubie nieformalnym!!!oczywiscie,,,

tommywie
Forumowicz

przez tommywie » 2008-04-20, 23:53

Thomson napisał(a):
czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )

bo tak naprawde nigdy nie bylo takiego klubu, byly podrywy i proby stworzenia, wybieranie prezesow, wiceprezesow, a tak naprawde zadnych konkretow w organizacji... kilka spotow i koniec... ale to wiedza tylko Ci co juz tu dlugo siedza...

moze juz czas na nowa gwardie? :D :D :D
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek :D

Fire

przez Fire » 2008-04-21, 00:04

HUGO-K2, organizujemy spoty ale nie tylko Crxsy wiec tematy sa na forum wklejane, ale nikt ni przyjeżdża oprócz Vajzla i mnie i Żywiec do nas wpada z BIELSKA NIKT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2008-04-21, 05:47

No w sumie mozna i sprobowac czytajcie i wpadajcie na spoty z tego co wczoraj gadalismy na spontan spocie to za tydzien w niedziele sie szykuje spocik w bielsku wlasnie jak zawsze zbiorka pod tesco a potem papu :P:P wiecej info napewno bedzie pod koniec tyg wiec czytac i wpadac:P

Ale na 99% bedzie standardowo mi nie pasuje ja nie mam na paliwo ja nie bo mi sie niechce albo nie bo za daleko :P
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

HUGO-K2
Forumowicz

przez HUGO-K2 » 2008-04-21, 06:30

Chetnie wpadne tylko nie wiem jak bedzie z tym paliwem :D bo wtym miesiacu mam krucho ale postaram sie cos wykombinowac a jak sie nie uda to napewno poczatkiem maja jak tylko wyplata wplynie :)

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2008-04-21, 09:57

no wiec jako tzw. stary gwardzista tez napisze pare slow:

Co do CRX Slask byly tylko proby, ale jakos ekipa sie nie umiala zgrac. Po tym jak odszedl Dedmike wszystko sie syplo totalnie, a na poczatku wizja byla elegancka. Po 2 pomyslcie, ze nie jestesmy tak jak Wawa lub inne ekipy, ze wszyscy sa okolicy np. Piotr z Czestochowy a ktos z Cieszyna, wiec nie zawsze ktos ma kase na paliwo by sie spotkac.

Fire co do tego, ze Vajzel smiga co chwile do Bielska to ja wiem i mialem nie raz propozycje, ale mam tez inne obowiazki np. gram w siate lub czasem tez z kims wczesniej sie umowie i glupio by bylo komus wala wykrecic. Sezon w siate mi sie skonczyl wiec teraz weekendy raczej wolne jak co... ;)
Szlo by sprobowac np. co miesiac robic spota i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) :)

Krychu mam cie juz dosc. CRX to CRX, jedna wielka rodzina. Na miejscu kolesi w Solkach smial bym ci sie prosto w twarz bo kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex nie mowiac o tym, ze objedzie cie jak chce... :razz:
:)

Fire

przez Fire » 2008-04-21, 10:06

shark84, ja wiem wiem, przecież ze masz też inne obowiązki i to doskonale rozumiem :) ;)

A tu masz doskonała racje :)

shark84 napisał(a):Krychu mam cie juz dosc. CRX to CRX, jedna wielka rodzina. Na miejscu kolesi w Solkach smial bym ci sie prosto w twarz bo kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex nie mowiac o tym, ze objedzie cie jak chce... :razz:

HUGO-K2, jak nie będziesz miał na paliwo to na hol ci weźmiemy rexsa :razz: albo od blokiem lub domem zrobimy spota :) ps. bo wiesz sa jeszcze autobusy za 1,10 :razz: :razz: :razz:

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-21, 15:09

shark84 napisał(a):kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex

aha, rozumiem, czyli wg ciebie solki sa ladniejsze od cyberów, bo moj ma seryjny wyglad :ok: a jesli ci chodzi o wnetrze to daruj sobie, moje wnetrze nie ma wygladac tylko byc puste...
shark84 napisał(a):nie mowiac o tym, ze objedzie cie jak chce...

a z checia sie zmierze z jakas EH6 w tym roku jak juz bede mial furaka gotowego i bynajmniej nie bede silnika swapowal ;)
Jedzie tir, a w środku świr.

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2008-04-21, 15:17

krychu to co tobie sie podoba,nie znaczy ze jest fajne,,kazde auto ma cos w sobie,,,
mi np podoba sie syrena,a tobie np nie,to nie znaczy ze syrena jest beee,,,
krychu zwolnij,jeszcze nie jest za pozno,,,, ;)

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2008-04-21, 15:29

Krychu, to jest temat o zebraniu maniakow crxowy w kupe ;) a nie qwa o tym ze sie komus del sol nie podoba :diabeleknie: :diabeleknie: :diabeleknie: :wrrr: :wrrr: :wrrr:
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-21, 15:49

wim wim, w kupie sila, kupy nikt nie ruszy 8)

beda spoty w katosach to na jakis wpadne, ale do dalszych miast sie nie wybieram bo:
Vajzel napisał(a):ja nie mam na paliwo (...) nie bo za daleko

ja tak mam :razz:

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2008-04-21, 16:44

Krychu napisał(a):shark84 napisał/a:
kazda solka wyglada lepiej niz twoj Rex

aha, rozumiem, czyli wg ciebie solki sa ladniejsze od cyberów, bo moj ma seryjny wyglad a jesli ci chodzi o wnetrze to daruj sobie, moje wnetrze nie ma wygladac tylko byc puste...

czytaj ze zrozumieniem...
"kazda solka wyglada lepiej niz twoj REX" chodzi mi o twojego nie o linie 2gen., ostatnio spojrzalem na twojego to plakac mi sie chcialo :cry: te kolka w polaczeniu z cala linnia daja bardzo negatywne odczucia. Rozumie mozesz nie miec kasy by se fele kupic, wiec chwala ci za to, ze wkladasz prace i troche serca w rexa, a wnetrze to sprawa indywidualna, choc ja bym go tak nie pomalowal :ok: ;)
Niestety nie umie sie powstrzymac i powiem ci jeszcze jedna rzecz a mianowicie specjalnie czekalem jak bedziesz wyjezdzal z patelni i przysluchalem sie twojemu superhiper wydechowi...i powiem ci tyle: troszke wiecej pokory do tych ala mugenow bo nie jeden ci powie, ze dzwiek maja lepszy... :razz:
pozdrooo i daj se wiecej luzuuuu bo ostatnio twoje wypowiedzi sa bardzo chamskie :nieok:
sorry za OT
:)

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-21, 20:14

shark84 napisał(a):czekalem jak bedziesz wyjezdzal z patelni i przysluchalem sie twojemu superhiper wydechowi...i powiem ci tyle: troszke wiecej pokory do tych ala mugenow bo nie jeden ci powie, ze dzwiek maja lepszy...

i tu sie mylisz, na nastepnym spocie ci to udowodnie jak milo brzmi moj niskobudzetowy wydech :ok: chyba nie spodziewales sie ze wyjezdzajac na zimnym silniku krecac max do 3k rpm bedzie jakis super dzwiek? przy takich obrotach to brzmi podobnie jak seryjny :)

proponowalbym zrobic spota CRX&C4G

Poprzednia strona   Następna strona