pieprzowanie na temat lansu !
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2006-08-25, 13:49

A mi się fura Mario-68 podoba i jest w takim stylu jaki preferuje. Nie wiem gdzie Wy widzicie tą mase szpachli i lipnych plastikowych spojlerów... Naprawdę fajna bryka, wypas i trzymaj tak dalej:)
SPRZEDAM TANIO RESZTĘ CZĘŚCI Z ED9:

forum/viewtopic.php?t=45295

djmelow
Forumowicz

przez djmelow » 2006-08-25, 13:51

widze ze ladne tu klotnie na temat lansu. Ja osobiscie chlopaki uwazam ze lans to cos takiego:

Obrazek

Obrazek

Albo kupic jakies Audi A8 , duzo sprzetu Audio, fele 20 , dobra gleba ,czarne szyby. Tak to sie mozna lansowac. A nasze Hondy czy 2 gen czy 3 gen to sa autka sportowe. Strikte do lansu nie przeznaczone. Zreszta wiecie z doswiadczenia ze CRX to auto ktore sie kreci i jest do ostrej jazdy :) ,ale do lansowania przez miasto na 2 tys. obrotow ?? chyba nie . Jeszcze wyjatek uwazam Honde Legend bo ja tez mozna lansiarsko zrobic :)

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 13:55

Reasumując wszystkie wypowiedzi (również i swoje)chcę zakomunikować, że moja solka jeszcze nie jest skończona, jednym słowem nie jest wszystko "dopięte na ostatni guzik" i dla tego nie mam wystawionej jej w swojej galerii. Panowie ja również Wam moge przedstawić zdjecia aut, które powalają z nóg, lecz problem polega na tym, aby każdy się chwalił (zachwalał) swoim autkiem (ja tego nie robiłem, ani nie robię, ponieważ doskonale sobie zdaje sprawę że jeszcze mu dużo brakuje do mojego ideału). Jeśli chodzi o temat zderzaków, to rzecz gustu (o nich sie nie rozmawia), dla zainteresowanych informuję, że kupiłem już autko z takimi zderzakami (moim zdaniem daja wygląd agresywnego auta), a siano wolałem przeznaczyć na inne gadżety ;) . Jesli chodzi o miłośników aut seryjnych, również sie z nimi zgadzam - sam posiadam S-klase AMG w której nic nie zmieniłem, nawet podkładki po tablice rej. ;) , ponieważ w serii to auto ma prawdziwą klasę!!! Natomias solkę tak jak już wielokrotnie pisałem traktuje jako zabawkę i twierdzę, że jest to jedno z najlepszych aut do tuningu i pomimo założenia jakiegoś "bzdetu" nic mu nie odbierze swojego uroku (oczywiscie w ramach zdrowego rozsądku). Pozdrawiam Wszystkich zaineresowanych, którzy sie wczytali w nasze wypowiedzi (czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a :ok:

Diups
Moderator

przez Diups » 2006-08-25, 13:59

Prawda taka, ze ma sie Tobie podobac i tyle ;) co do Ski to pokaz jakies fotki :P
Dla mnie lans nigdy nie bedzie lansem na spoilerach/zderzakach z laminatu... i zawsze bedzie to dla mnie wies...
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 14:10

Diups napisał(a):Dla mnie lans nigdy nie bedzie lansem na spoilerach/zderzakach z laminatu... i zawsze bedzie to dla mnie wies...

Temat spoilerów wyjaśniłem - bez nich przecież nie można jeździć :rotfl: , jesli chodzi o spoiler autko które zakupiłem nie posiadało go, a jak widać na zdjeciach kupiłe seryjny - vtec. A lans w moim przypadku oprócz lambo o którym pisałem w negatywnym stosunku w innych postach zaczyna się od wnetrza auta, od czegoś trzeba było zacząć.

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 14:13

mario-68 napisał(a):(czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a

tzn to dobrze czy zle ze uszczypliwe?

ja wlasnie dla tego wpasowalem sie w ten temat bo znalazlem odnosnik do tego tematu a obok twoj kometarz ze lubisz troche pikanteri w rozmowach a dotychczasowe sa nudne... wiec postarlem sie dac ci to czego oczekiwales... jesli uwazasz ze byly zbyt pikantne to napisz a jesli czujesz niedosty to jedziemy dajel.... :diabelek: :diabelek:

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 14:15

TJ napisał(a):niektóre słowa krytyki pod jego adresem wydają mi się przesadzone

mario sam podkreca atmosfere bo jak mowil lubi to i kocha :D

i to prawda nie tylko fura mario jest lekko przelansowana :D

Szołmen
Forumowicz

przez Szołmen » 2006-08-25, 14:23

ojjjjjjjj co do lansu z west coast to koło tych aut można postawić merca od Mario:) ale to jest lans innego kalibru już;) merc jest git :ok: solka też jest git :ok: poza tym co Mario już słyszał odemnie nie raz:) ale każdy ma swoje wizje ja założę coś innnego do mojej:P
moja była:)

djmelow
Forumowicz

przez djmelow » 2006-08-25, 14:29

jak bedziesz mial czas mario to wrzuc ze swojego merca jakas fote , z checia zobacze AMG :)

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-25, 14:30

veno napisał(a):
TJ napisał(a):niektóre słowa krytyki pod jego adresem wydają mi się przesadzone

mario sam podkreca atmosfere bo jak mowil lubi to i kocha :D

i to prawda nie tylko fura mario jest lekko przelansowana :D

Może, żeby powiedzieć czy jest przelansowana powinniśmy ustalić znaczenie słowa lans?

Czy lans to super osiągi w wydmuszce? Małolaty sikające po nogach na widok auta? Ogólne przyciąganie uwagi?

Moim zdaniem właśnie to ostatnie. Auto Mario bardzo przyciąga uwagę i to raczej w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oczywiście jest część malkontentów, którym się nie podoba i to bardzo dobrze, bo dzięki temu mamy możliwość wymiany zdań. Musimy jednak uznać pewne fakty, takie jak ten, że fura Mario jest idealnym przykładem stylu import i to bardzo dobrze wykonaneym przykładem. Kto nie lubi tego stylu ten nie lubi, ale mówienie o szpachli itp jest żałosne.

Uznajmy zatem fakty, że Mario-wóz jest dobrze wykonanym autem w stylu import (który nie wszyscy muszą lubić), oraz że zwraca uwagę na ulicy.

Jak dla mnie to już jest lans. Powiedzcie mi jak dużo dobrze zrobionych aut w stylu Import czy JDM jeździ na codzień po ulicach?
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

SZama89
Forumowicz

przez SZama89 » 2006-08-25, 14:30

djmelow napisał(a):jak bedziesz mial czas mario to wrzuc ze swojego merca jakas fote , z checia zobacze AMG :)

jak dobrze pamietam jest na zdjeciach ze zlotu CRX Ślask(tego "odrodzeniowego ;) ")

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 14:32

mario-68 napisał(a):Pozdrawiam Wszystkich zaineresowanych, którzy sie wczytali w nasze wypowiedzi (czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a

Stary przeczytaj jeszcze raz, tylko bez emocji, ponieważ nie zwróciłes uwagi na słowa nasze wypowiedzi, a w szczególności tyczyło sie pozdrowień dla Was
veno napisał(a):i to prawda nie tylko fura mario jest lekko przelansowana

No kolego tą wypowiedzią lekko przesadziłeś :diabeleknie: , no ale cóż każdy ma prawo do swojej opini o drugi człowieku. Jesli myslisz, że tymi "kometarzykami" wylansujesz swoją osobę to........ sam sobie odpowiedz na to pytanie :dupa:

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 14:35

ale ja nie jestem zdenerwowany. traktuje ta rozmowe zupelnie lajtowo. napisze jeszcze raz ze to nie sa osobiste potyczki

to co ja pisalem o pozdrowieniach tez przeczytaj jeszcze raz. nie ma tam emocji

PS: zdanie ktore przytoczyles mozna zrozumiec na dwa sposoby i obydwa sa poprawne. to wynika z konstrukcji zdania
Ostatnio edytowano 2006-08-25, 14:40 przez wieshaq, łącznie edytowano 1 raz

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-25, 14:40

Nie wynika z konstrukcji zdania, bo jest nawias.
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 14:44

ja siebie lansowac nie musze ziom , tu mowa o aucie gdzie widzisz cos o lansowaniu osob ?

i nie przegiolem tylko taka jest prawda , a prawda jak wiadomo w oczy kole .

przyklad :

na moja wypowiedz gdzie dotyczyla szpachlowozow odezwales sie dlaczego auto do lansu tak nazywam ... sory gosciu ale jesli nei masz szpachlowozu to czemu sie odzywasz , no chyba ze jednak masz

michael - wiesz akurat styl import kocham , a zwlaszcza drift maszynki , to jest wizual . i ni h.... nie przypomina fury mario . nie wiem czemu :rotfl2:

Poprzednia strona   Następna strona