,ale do lansowania przez miasto na 2 tys. obrotow ?? chyba nie . Jeszcze wyjatek uwazam Honde Legend bo ja tez mozna lansiarsko zrobic 
. Jesli chodzi o miłośników aut seryjnych, również sie z nimi zgadzam - sam posiadam S-klase AMG w której nic nie zmieniłem, nawet podkładki po tablice rej.
, ponieważ w serii to auto ma prawdziwą klasę!!! Natomias solkę tak jak już wielokrotnie pisałem traktuje jako zabawkę i twierdzę, że jest to jedno z najlepszych aut do tuningu i pomimo założenia jakiegoś "bzdetu" nic mu nie odbierze swojego uroku (oczywiscie w ramach zdrowego rozsądku). Pozdrawiam Wszystkich zaineresowanych, którzy sie wczytali w nasze wypowiedzi (czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a 

co do Ski to pokaz jakies fotki
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Dla mnie lans nigdy nie bedzie lansem na spoilerach/zderzakach z laminatu... i zawsze bedzie to dla mnie wies...
, jesli chodzi o spoiler autko które zakupiłem nie posiadało go, a jak widać na zdjeciach kupiłe seryjny - vtec. A lans w moim przypadku oprócz lambo o którym pisałem w negatywnym stosunku w innych postach zaczyna się od wnetrza auta, od czegoś trzeba było zacząć.mario-68 napisał(a):(czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a

veno napisał(a):TJ napisał(a):niektóre słowa krytyki pod jego adresem wydają mi się przesadzone
mario sam podkreca atmosfere bo jak mowil lubi to i kocha
i to prawda nie tylko fura mario jest lekko przelansowana
mario-68 napisał(a):Pozdrawiam Wszystkich zaineresowanych, którzy sie wczytali w nasze wypowiedzi (czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a
veno napisał(a):i to prawda nie tylko fura mario jest lekko przelansowana
, no ale cóż każdy ma prawo do swojej opini o drugi człowieku. Jesli myslisz, że tymi "kometarzykami" wylansujesz swoją osobę to........ sam sobie odpowiedz na to pytanie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość