Spoty i luźne gadki Grupy Warszawskiej
Warszawa i okolice.. jest Was tam wielu :)

Posty: 3598   •   Strona 79 z 240   •   1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 240
rafi1430
Forumowicz

przez rafi1430 » 2006-06-01, 14:31

@mati79
twoją juz wszyscy znamy :rotfl2: ale to z pod światełek fajniuchne :D
rozumiem, że środkowy był pierwszy na starcie no i na mecie :ok:
-=HONDA=-(Civic EG5 Turbo 506KM,432Nm )
www.beerhondawawa.pl

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-06-01, 14:39

Michael-CRX, crx w trase.... no no naprawde dobry a nawet wysmienity samochod do jazdy po polskich drogach.

Napisałem, że chcę zrobić auto do normalnej jazdy po drogach, a nie na trasę. Poza tym nie podoba mi się ton w jakim o tym mówisz. To, że ludzie mam inne podejście do tego samochodu niż Ty, nie znaczy, że jestem idiotą. Ja nie mówię, że robienie samochodu na ćwiarę jest złe, tylko że JA chcę mieć co innego.

Poza tym byłem już CRX-em parę razy na trasie i nie narzekam więc możesz sobie darować te komentarze. Jak Roman chce mieć fajne B18 do codziennego użytku, a jak ma ochotę przycisnąć to odchodzi to też super. I po co po sobie jeździć z tego powodu.

Szacun Majlo dla Ciebie, za zrobienie, moim zdaniem, super fury na 1/4, albo zrozum, że nie wszyscy mają takie same priorytety.

Natomiast w jednym się z Tobą zgodzę - wygrana to wygrana. Nie ma się co później tłumaczyć tym, że moje auto to w pełni seria, a w mój to dużo waży itd, itp.

Peace!
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2006-06-01, 15:01

Majlo co ty pierniczysz chłope że ton jest zły. Wynik był przesądzony z góry bo przyjechałem tylko dla ZABAWY i dla mnie nie wazne jest że przegrałem czy wygrałem czy niewiadomo co. Nikt tu nie mówi że Z5 TWOJE jest złe tylko nie ma sensu ściganie się z autem przygotowanym na ćwiarę, autem moim, gdzie tak jak wcześniej pisałem mam inne do niego podejście. Jakbym miał niewiem za jaką cenę z TObą wygrac to najprawdopodobniej tak by się stało tyle tylko wali mnie już (bo mam swoje lata) pakowanie każdego ciężko zarobionego grosza w auto po to tylko by być o ułamki sekund od kogoś szybszym lub mmniej wolnym. Nie mówię że to źle że jeździsz takim a nie innym autem, bo dla mnie to możesz i maleksem jeździć lub ferrari bo to Twoja a nie moja sprawa.
I nie pisałem że na 3 cię doganiałem tylko na 3 już mi nie uciekałeś jak na dwóch pierwszych biegach, więc nie masz się co denerwować. Mogę tylko napisać że dostawałem 3 do 4 długości z czego tą długość uzyskiwałeś na dwuch biegach u mnie. Nie wiem na których ty wtedy biegach jechałeś.
Nie róbmy kurna dzieciniady że moje grapki są lepsze od Twoich bo o to chyba tu nie chodzi. Jesteś klurem S i niech Ci sie wiedzie dalej. Pozdrawiam i nie denerwuj sie tak.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

QowaX
Forumowicz

Samochód: DC2

przez QowaX » 2006-06-01, 15:22

Teraz z inej beczki :D
Dla rozluznienia sytacji:
chcialem powiedziec ze i tak was wszystkich loobo pojedzie jak wroci :D :D :D [/scroll]
Silniki z Angli B16a2 B18c4 B18c6 K20 H22
692 313 587

Elementy z laminatu 692 313 587

https://www.facebook.com/EmpireRacing/

SERWIS MECHANICZNY
SWAPY
ELEKTRYKA
Oleje MOTUL

Majlo
Forumowicz

przez Majlo » 2006-06-01, 15:28

Roman, ja sie nie denerwuje tylko ja nic zlego nie napisalem.
w pierwszym poscie napisalem ze bylo fajnie ze pojechalem z tym i z tym itd.
a tu jakies wypisy ze ten serynjny a ten nie seryjny a tu to a tu tamto.
ziomy to jest fun i to jest street.
wygralem wygralem i juz.
od zawsze bylo tak ze sie pisalo kto z kim ile. a tu widze ze teraz ziomy pisza ze fajnie ale to nie samochod do jazdy a tu tak a tu inaczej. kurde wiedzialem odrazu ze wygram z toba. tylko napisale to dla tych co nie byli jak np. Michael-CRX.
kurcze zawsze mnie to denerwuje ze jak pogonisz to jest zle bo to seria a to nie seria. no kurde mialo byc fun ale widac ze zaczyna byc troche inaczej.
tak ja chcialem sobie zrobic tak jak to Michael-CRX, powidzial fure do szybkiej jazdy. i tak sobie zrobilem a ze szbyko jezdzi to latam tez na spalarce bo tam jedynie mozna zobaczy jak crx lata.
ja nie doczytalem sie ze ktos jest idiota wiec wyluzuj poslady.
wczoraj na ulicy podjechalem i powiedzialem zartem "mieczaki" (znacie mnie i wiecie ze 90% to zarty)
a tu juz slysze matiego...
(ooo mieczaki do 3 biegu moze i tak.)
tak do 3 biegu mieczaki bo samochody byly przednami.
dobra zerszta jest jak jest. jednemu sie podoba drugiemy nie.
nie lubie poprostu jak po wysicigach jest opcja pisania co ja mialem zle a co mialem dobrze co mialem wsordku a co mi zawadzalo.
pozdro.

[ Dodano: Czw Cze 01, 2006 2:36 pm ]
Michael-CRX napisał(a):Szacun Majlo dla Ciebie, za zrobienie, moim zdaniem, super fury na 1/4, albo zrozum, że nie wszyscy mają takie same priorytety.

chyba fury nie widziales na 1.4 mili
TAJPAR in da haus

rafi1430
Forumowicz

przez rafi1430 » 2006-06-01, 15:50

szkoda, że nie było mnie juz :( nie widziałem tego wyscigu z Romkiem :rotfl2: no cóż młody już spał mi na rękach prawie okładajac mnie a to z jednej a to z drugiej strony po buzi i trza było spadać.

Gratki dla zwycięzcy i dla pokonanych (hmm nie widziałem wczoraj innych w sumie :( ), czekamy w takim razie jak powiedział @Quwax na Loobo i jego dymiącą srebrną strzałę :rotfl: niech sie dociera szybciej.
-=HONDA=-(Civic EG5 Turbo 506KM,432Nm )
www.beerhondawawa.pl

Ender
Forumowicz

przez Ender » 2006-06-01, 15:53

chłopaki już skończcie :) nie kłucić mi się :) prawda jest taka, że każdy chciałby każdego objechać swoim autkiem :) mamy takie same fury - piękne interceptory :D:D

Majlo
Forumowicz

przez Majlo » 2006-06-01, 15:56

ma ktos jakies fotki jeszcze??
TAJPAR in da haus

turbo1984
Forumowicz

przez turbo1984 » 2006-06-01, 16:11

aa ja powiem tyle ze jak bede robił fure tak jak robie do tej pory to jescze długo nie wytnie nikogo. Fajnie było tylko te pały i zimno. Co do całej tej afery to uważam ze poprostu zaczeło być nudne to że ciągle wygrywa Mailo i podswiadomie szukacie nwych atrakcji :-)
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...

Majlo
Forumowicz

przez Majlo » 2006-06-01, 16:16

turbo1984, :rotfl: :rotfl:
ale najlepsze jest to ze mamba wygrywa. podjechalem sie zapytac czy poleci a on ze ma caly bak i ze jak ja bede jeszcze z pasazerem to poleci...
nie wiezysz w te swoje 190hp i 200nm??
TAJPAR in da haus

turbo1984
Forumowicz

przez turbo1984 » 2006-06-01, 16:22

a od masterlnika to sie prosze od tentegować!!!! :-) :rotfl:
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...

Dz!k
Forumowicz

przez Dz!k » 2006-06-01, 16:37

chłopaki nie wiem po co sie unosicie, jak to powiedział kiedyś Don zza wielkiej wody:

"Ask any racer, any real racer, it no matter if you win by a inch or a mile, wining is wining"

;)

jakby ktoś miał kompleksy odnoście wygrywania to może pojechać ze mną by sobie humor poprawić :D
www.tune-up.pl

You can be first, right after me

Tom i Jerry
Forumowicz

przez Tom i Jerry » 2006-06-01, 18:07

Majlo, odkąd Cię poznałem to mogę powiedzieć że, bardzo się zmieniłeś, a tym tekstem

Majlo napisał(a):Roman,
ej no czegos tutaj nie rozumiem !!!!!
wsumie nie wiem oco wam wszystkim chodzi.
roman jezeli zrobiles w crx b18 do codziennej jazdy to gratuluje najdrozszego crxa do jazdy 50km/h.(no moze ciut wiecej) niz te 50km/h).
moze najlapiej zatrudnij sie do masterlinka tym b18.
pojedynek od 100 mnie nie interesuje tak jak kazdego tutaj.
wsumie nie interesuje mnie czy masz auto oryginalne czy nie oryginalne.
liczy sie wynik.
to ze mam wydmuszke to jest moja sprawa. i nie zrobilem fury pod cwiare bo robie dziennie nia 50km. i tez dlugo bedzie mi slurzylo nie martw sie.
ku rwa wogule widze ze jakas paranoja sie robi tutaj. jesli teraz mamy sie usprawiedliwiac to poco polowe samochodow przyjezdza na ta spalare...
poco tam przyjechales?? sam mowiles ze poganiamy.
czarna mamba, wczoraj to poprostu pojechales tak ze myslalem ze udusze sie ze smiechu.
"moge ztoba pojechac ale jak bedzie mial pasazera...."
zioom nastepnym razem jak bedziemy mieli sie scigac do powiedz wczesniej to wezme worek kartofli zebys mial radoche ze mnie objechales.
Michael-CRX, crx w trase.... no no naprawde dobry a nawet wysmienity samochod do jazdy po polskich drogach.
kurcze nie wiem co sie dzieje ale nastepnym razem bede przepraszal cie romus albo kazdego ze objechalem. naprawde bardzo mi z tego powodu przykro.
a mi poprostu chodiz tylko oto ze stare dobre z5 nie jest takie zle.
a co do tego czy mam sie podniecac czy nie mam sie podniecac to jest moja sprawa i raczej bede sie podniecal ze pogonilem crx z b18 (szkoda tylko ze seryjne... ktore jest od miesiaca ale stalo 22 dni.... przepraszam jeszcze raz)
1 odchodze 2 odchodze 3 jakos nie widzialem ze mnie doganiales 4 koniec. to sa 400m jakby co.
[płatna kobieta] jaka akcja wogule.
no nic... fajnie bylo ale widze ze tylko dlamnie

że troszkę woda sodowa do głowy Ci uderzyła, przyjrzyj się sobie, jak się zachowujesz wobec innych.

Szczerze ? ............ bufon z Ciebie.

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2006-06-01, 20:44

o [latwa kobieta] ..... no to niezla heca :)
takie jest brzemie zwiciezcy :)
fura nie miejska jest ale Jego to sprawa.
Majlo nie wyzywaj slabszych od mieczakow i bedzie dobrze. Ja tam zrobie sprzeglo by sie jezdzic dalo i poganiamy. Wazy ile wazy ale ma byc FUN bo po to tam jezdzicie.
Spokoj chlopaki bo kurde zaraz bedzie klmat jak na forum bejcy. Mialem Was zawsze za naprawde kozakow i tym rozniliscie sie od kierowcow innych fur ze naprawde mozna bylo sie posiac pogadac a tu zgrzyt o byle co.
Fakt faktem jak napisales mi Majlo ze moje turbo ma sie oakzac do dupy nie bylo mi milo. Nie krytykujmy sie nawzajem! Wyrozniajmy sie dalej czyms pozytywnym od innych burakow z pod znaku niebiesko-bialego smigla.
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior

pinki
Forumowicz

przez pinki » 2006-06-01, 21:03

Może nadejda kiedyś czasy.....
Bo te co były na starej dobrej Wólce chyba juz nie wroca :(

Nie oceniam nikogo, nie opisze nikogo bo sam nie chce sluchac na swoj temat przykrych rzeczy. Dla mnie porpostu mineły czasy starej dobrej przyjaźni :( potworzylo sie grupek mniejszych i wiekrzych ktore ze soba rywalizuja.. A tak być nie powinno.. TRZYMAJMNY SIE RAZEM !! Wspierajmy sie nawzajem a to nas umocni !!

Pozdrawiam WSZYSTKICH
PiNkI

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 3598   •   Strona 79 z 240   •   1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 240