twoją juz wszyscy znamy
ale to z pod światełek fajniuchne
rozumiem, że środkowy był pierwszy na starcie no i na mecie

Michael-CRX, crx w trase.... no no naprawde dobry a nawet wysmienity samochod do jazdy po polskich drogach.
Michael-CRX napisał(a):Szacun Majlo dla Ciebie, za zrobienie, moim zdaniem, super fury na 1/4, albo zrozum, że nie wszyscy mają takie same priorytety.
nie widziałem tego wyscigu z Romkiem
no cóż młody już spał mi na rękach prawie okładajac mnie a to z jednej a to z drugiej strony po buzi i trza było spadać.
), czekamy w takim razie jak powiedział @Quwax na Loobo i jego dymiącą srebrną strzałę
niech sie dociera szybciej.
nie kłucić mi się
prawda jest taka, że każdy chciałby każdego objechać swoim autkiem
mamy takie same fury - piękne interceptory
:D

Majlo napisał(a):Roman,
ej no czegos tutaj nie rozumiem !!!!!
wsumie nie wiem oco wam wszystkim chodzi.
roman jezeli zrobiles w crx b18 do codziennej jazdy to gratuluje najdrozszego crxa do jazdy 50km/h.(no moze ciut wiecej) niz te 50km/h).
moze najlapiej zatrudnij sie do masterlinka tym b18.
pojedynek od 100 mnie nie interesuje tak jak kazdego tutaj.
wsumie nie interesuje mnie czy masz auto oryginalne czy nie oryginalne.
liczy sie wynik.
to ze mam wydmuszke to jest moja sprawa. i nie zrobilem fury pod cwiare bo robie dziennie nia 50km. i tez dlugo bedzie mi slurzylo nie martw sie.
ku rwa wogule widze ze jakas paranoja sie robi tutaj. jesli teraz mamy sie usprawiedliwiac to poco polowe samochodow przyjezdza na ta spalare...
poco tam przyjechales?? sam mowiles ze poganiamy.
czarna mamba, wczoraj to poprostu pojechales tak ze myslalem ze udusze sie ze smiechu.
"moge ztoba pojechac ale jak bedzie mial pasazera...."
zioom nastepnym razem jak bedziemy mieli sie scigac do powiedz wczesniej to wezme worek kartofli zebys mial radoche ze mnie objechales.
Michael-CRX, crx w trase.... no no naprawde dobry a nawet wysmienity samochod do jazdy po polskich drogach.
kurcze nie wiem co sie dzieje ale nastepnym razem bede przepraszal cie romus albo kazdego ze objechalem. naprawde bardzo mi z tego powodu przykro.
a mi poprostu chodiz tylko oto ze stare dobre z5 nie jest takie zle.
a co do tego czy mam sie podniecac czy nie mam sie podniecac to jest moja sprawa i raczej bede sie podniecal ze pogonilem crx z b18 (szkoda tylko ze seryjne... ktore jest od miesiaca ale stalo 22 dni.... przepraszam jeszcze raz)
1 odchodze 2 odchodze 3 jakos nie widzialem ze mnie doganiales 4 koniec. to sa 400m jakby co.
[płatna kobieta] jaka akcja wogule.
no nic... fajnie bylo ale widze ze tylko dlamnie
potworzylo sie grupek mniejszych i wiekrzych ktore ze soba rywalizuja.. A tak być nie powinno.. TRZYMAJMNY SIE RAZEM !! Wspierajmy sie nawzajem a to nas umocni !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości