fury w wawie
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

Posty: 5711   •   Strona 143 z 381   •   1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 381
MaciusCrx
Forumowicz

przez MaciusCrx » 2009-03-22, 18:14

Nie nie mnie tez go widziałem xD to Gosc z łomianek ale nie ma go na forum :/
Reanimacja starego ED9
http://pl.youtube.com/watch?v=ILJU89__-cw .... www.ms-auto.pl <<<wulkanizacja polerowanie sprzatanie aut lakiernictwo blacharstwo mechanika

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2009-03-22, 18:25

a napewno gosc?? ja tam raz panne widziałem w czerwonym.
Honda CRX ED9 90r. swap DOHC B16A
Subaru Impreza WRX JDM GF8 MY97
Subaru Impreza WRX JDM GC8 MY96 - nowa zabawka
Reinkarnacja Toru FSO -> https://www.facebook.com/TorZeranFso

MaciusCrx
Forumowicz

przez MaciusCrx » 2009-03-22, 22:06

widuje go prawie codziennie.. ;) na Goscincowej stoi ten ED9
Reanimacja starego ED9
http://pl.youtube.com/watch?v=ILJU89__-cw .... www.ms-auto.pl <<<wulkanizacja polerowanie sprzatanie aut lakiernictwo blacharstwo mechanika

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2009-03-22, 23:57

Virus12 napisał(a):Dziś na Jana Pawła szary IIgen na WJ 44 (kolejny z Targówka :D) pozdrawiam

Virus12 napisał(a):[ Dodano: 2009-01-25, 22:50 ]
I znów dziś o 22 wracając se spalarni IIgen na WJ

No to zapewne ja. Śmigam tam, bo szkoła niedaleko. Rejestracja WJ niby z Targówka, ale pomieszkuję na Gocławiu. Na Targówku w weekendy bywam, a jak mam szkołę to właśnie okolice Smoczej, Dzielnej itp.

Przy okazji spytam:

- na Goclawiu systematycznie widuję kolegę w czarnej ED9 na WF, ktoś z forum? Bo nigdy jakoś sposobności nie miałem, co by się zatrzymać i zamienić słówko, albo dwa

- o Kruku przemykającym przez Gocław i okoliczne trasy nie wspomnę, bo ten to mi nigdy nie odbzyknie lasrami, czy krzykaczką ;)

- pod tzw. Lipskami (obecnie remontowanymi) na Poligonowej, vis'a'vis RADWARu parkuje czerwona ED9 bodajże na WOT, albo WT, codziennie tam też parkuję na parkingach radwarowskich, ale właścicielki/właściciela nigdy nie spotkałem

- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo :ok:

- i tego samego dnia, tylko jak wychodziłem, kolega w szarym ED9 na Dzielnej, nie pamiętam rejestracji, machnąłem na przywitanie, ale spieszyłem się, więc sorry, że nie podszedłem i nie pogadaliśmy (jeśli to osoba z forum)

- i również tego samego dnia na skrzyżowaniu Leszno + Okopowa różowiutka solniczka z, o ile się nie mylę, blondyneczką w czarnych okularach

Ogólnie sporo osób widuję na mieście, ale jakoś nie mam za bardzo czasu napisać. Już nawet kobitę sobie tak wytresowałem, że zwraca szczególną uwagę na CRki wszelakiej maści ;)

Virus12
Forumowicz

przez Virus12 » 2009-03-23, 00:34

Voozer napisał(a):No to zapewne ja. Śmigam tam, bo szkoła niedaleko. Rejestracja WJ niby z Targówka, ale pomieszkuję na Gocławiu. Na Targówku w weekendy bywam, a jak mam szkołę to właśnie okolice Smoczej, Dzielnej itp.

No to pozdro :D

Voozer napisał(a):- o Kruku przemykającym przez Gocław i okoliczne trasy nie wspomnę, bo ten to mi nigdy nie odbzyknie lasrami, czy krzykaczką ;)

Tak to jest jak się już subaretą a nie crxem wozi :P a może to tylko przez to, że on po Japońskiej stronie w aucie siedzi i cię nie widzi :D
Honda CRX ED9 90r. swap DOHC B16A
Subaru Impreza WRX JDM GF8 MY97
Subaru Impreza WRX JDM GC8 MY96 - nowa zabawka
Reinkarnacja Toru FSO -> https://www.facebook.com/TorZeranFso

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2009-03-23, 00:50

a kto w lomiankach na szkolnej namietnie przejezdzal obok mojej malej srebrnej w te i na zad w te i na zad az mu sie malo glowa nie skrecila jak sowie
jakas taka glosna czewona to czyja :)
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior

lukaszk
Forumowicz

przez lukaszk » 2009-03-23, 01:13

Voozer napisał(a):Przy okazji spytam:

- na Goclawiu systematycznie widuję kolegę w czarnej ED9 na WF, ktoś z forum? Bo nigdy jakoś sposobności nie miałem, co by się zatrzymać i zamienić słówko, albo dwa

Jak czarny ed9 na wf to ja - teraz już nie za często bywam na gocławiu bo sie przeniosłem na ochote, ale co jakis czas tam urzęduję więc jak coś można sie ustawić i pogadac 8)
pozdr

dewota

przez dewota » 2009-03-23, 01:47

- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo

heh dzieki, pozdr. :)

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2009-03-23, 08:23

dewota napisał(a):
- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo

Co prawda zajęć nie miałem, a po wpis byłem, ale "zajszłem" po drodze do kumpeli na zajęcia i przy okazji widziałem gościa w czarnej koszulce z napisem "I love my Honda" i tak się zacząłem zastanawiać, czy to nie przypadkiem właściciel owej czarnej śliczności ;) Miałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi ;))

[ Dodano: 2009-03-23, 07:30 ]
dewota napisał(a):

Co prawda zajęć nie miałem, a po wpis byłem, ale "zajszłem" po drodze do kumpeli na zajęcia i przy okazji widziałem gościa w czarnej koszulce z napisem "I love my Honda" i tak się zacząłem zastanawiać, czy to nie przypadkiem właściciel owej czarnej śliczności ;) Miałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi ;))

lukaszk napisał(a):

Jak czarny ed9 na wf to ja - teraz już nie za często bywam na gocławiu bo sie przeniosłem na ochote, ale co jakis czas tam urzęduję więc jak coś można sie ustawić i pogadac 8)
pozdr

W zasadzie mógłbym wpaść na jakiś zlocik wreszcie, bo od czasu spotu Wschodnia Strona Miasta pod Rawarem, to nigdzie się nie pojawiałem, ale to jeszcze zobaczymy jak z czasem będę stał.

Pzdr

dewota

przez dewota » 2009-03-23, 10:18

Voozer napisał(a):
dewota napisał(a):

[ Dodano: 2009-03-23, 07:30 ]
dewota napisał(a):

lukaszk napisał(a):

pozdr

W zasadzie mógłbym wpaść na jakiś zlocik wreszcie, bo od czasu spotu Wschodnia Strona Miasta pod Rawarem, to nigdzie się nie pojawiałem, ale to jeszcze zobaczymy jak z czasem będę stał.

Pzdr

niee, to nie ja :)

LineeK
Forumowicz

przez LineeK » 2009-03-23, 12:36

pozdrowienia dla czerwonego eduardo na WZ, który dziś okolo 9'tej skręcał z górczewskiej na wysokości TESCO. ten trąbiący cham w niebieskim clk to byłem ja;)
[you] zwolnij! policja chce wiedzieć czym jeździsz.

Voozer
Forumowicz

przez Voozer » 2009-03-23, 14:17

Cerwuna ED9 na WR na Międzyborskiej + Suchodolska.

KAMILER
Forumowicz

przez KAMILER » 2009-03-23, 15:12

dzis okolo 11 czarna solka na bitwy warszawskiej zadbana ladna :) ja bylem nowym cieniasem :P

JuM3R
Forumowicz

przez JuM3R » 2009-03-24, 17:23

ok 15 w WPR grafitowy ED9 głośny wydech i rej WPR

fan
Forumowicz

przez fan » 2009-03-24, 23:02

ok 10 w Malownicza skrecała crx na rej WGR -pozdrowjenia
czyzby do serwisu??? :szok:
bedzie moja

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 5711   •   Strona 143 z 381   •   1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 381