na Goscincowej stoi ten ED9Virus12 napisał(a):Dziś na Jana Pawła szary IIgen na WJ 44 (kolejny z Targówka) pozdrawiam
Virus12 napisał(a):[ Dodano: 2009-01-25, 22:50 ]
I znów dziś o 22 wracając se spalarni IIgen na WJ

Voozer napisał(a):No to zapewne ja. Śmigam tam, bo szkoła niedaleko. Rejestracja WJ niby z Targówka, ale pomieszkuję na Gocławiu. Na Targówku w weekendy bywam, a jak mam szkołę to właśnie okolice Smoczej, Dzielnej itp.

Voozer napisał(a):- o Kruku przemykającym przez Gocław i okoliczne trasy nie wspomnę, bo ten to mi nigdy nie odbzyknie lasrami, czy krzykaczką
a może to tylko przez to, że on po Japońskiej stronie w aucie siedzi i cię nie widzi 
Voozer napisał(a):Przy okazji spytam:
- na Goclawiu systematycznie widuję kolegę w czarnej ED9 na WF, ktoś z forum? Bo nigdy jakoś sposobności nie miałem, co by się zatrzymać i zamienić słówko, albo dwa
dewota napisał(a):- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo
heh dzieki, pozdr.
Miałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi
) dewota napisał(a):- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo
heh dzieki, pozdr.
Miałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi
)lukaszk napisał(a):Voozer napisał(a):Przy okazji spytam:
- na Goclawiu systematycznie widuję kolegę w czarnej ED9 na WF, ktoś z forum? Bo nigdy jakoś sposobności nie miałem, co by się zatrzymać i zamienić słówko, albo dwa
Jak czarny ed9 na wf to ja - teraz już nie za często bywam na gocławiu bo sie przeniosłem na ochote, ale co jakis czas tam urzęduję więc jak coś można sie ustawić i pogadac![]()
pozdr
Voozer napisał(a):dewota napisał(a):- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo
heh dzieki, pozdr.
Co prawda zajęć nie miałem, a po wpis byłem, ale "zajszłem" po drodze do kumpeli na zajęcia i przy okazji widziałem gościa w czarnej koszulce z napisem "I love my Honda" i tak się zacząłem zastanawiać, czy to nie przypadkiem właściciel owej czarnej ślicznościMiałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi
)
[ Dodano: 2009-03-23, 07:30 ]dewota napisał(a):- w ostatni weekend, w sobotę, na parkingu WSFiZ na Pawiej od strony Dzielnej, śliczny czarny ED9, z amberkami, na ładnej feldze, rejestracja WH - słowo uznania, furka wygląda wyjebczo
heh dzieki, pozdr.
Co prawda zajęć nie miałem, a po wpis byłem, ale "zajszłem" po drodze do kumpeli na zajęcia i przy okazji widziałem gościa w czarnej koszulce z napisem "I love my Honda" i tak się zacząłem zastanawiać, czy to nie przypadkiem właściciel owej czarnej ślicznościMiałeś zajęcia w 406? (mini aula na samej górze; piszę bo tam pierwszy rok urzędował, więc możecie jeszcze nie wiedzieć o jaki numer mi chodzi
)
lukaszk napisał(a):Voozer napisał(a):Przy okazji spytam:
Jak czarny ed9 na wf to ja - teraz już nie za często bywam na gocławiu bo sie przeniosłem na ochote, ale co jakis czas tam urzęduję więc jak coś można sie ustawić i pogadac![]()
pozdr
W zasadzie mógłbym wpaść na jakiś zlocik wreszcie, bo od czasu spotu Wschodnia Strona Miasta pod Rawarem, to nigdzie się nie pojawiałem, ale to jeszcze zobaczymy jak z czasem będę stał.
Pzdr

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości