to jeden z mankamentow crxa,,,olej i przeguby
aha zawsze kombinowalem czemu trzaska ten co tzraska,mysle ze dlatego,ze uklad roznicowy ciagnie zawsze tam gdzie ma luzniej,,wiec jak krecisz w lewo to kolo lewe jest bardziej docisniete do drogi,wiec trzaska prawy bo ma luzniej[znaczy sie to kolo ciagnie cale auto],,,,..ale zakrecilem 
ateem napisał(a):jestem spiacy i nie potrafie ogarnac czemu po zmianie polosi z lewej na prawa przestalo pukac?? wytlumaczy mi to ktos?? (Thompson)
widziales jak zbudowany jest przegub? wyobraz sobie jak jest przenoszona w nim sila gdy jest po np. lewej stronie, a jak bedzie przenoszona gdy bedzie po prawej.
inaczej: pukaja ci przeguby gdy jedziesz do przodu, ale jak jedziesz do tylu to tez graja? jak zamienisz lewy z prawym to bedzie dla nich jakbys jechal na wstecznym. poprostu znacznie wiecej jezdzi sie do przodu i przeguby sa z jednej strony bardziej wyrobione i trzeszcza.
w sumie nie jezdze prawie wcale na wstecznym
tym bardziej zadko sie zdarza, ze musze krecic na wsteczym wiec nie wiem czy trzaskaja
tak btw to Thomson
bez P 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość