bo jak mnie kobietka odbiera w stanie nie zdolnym do jazdy
to kładąc nogi na kompa jak wjeżdża w jakiś dołek to normalnie czuć jak by magiel był lużny... I podobny objaw stukanie naj bardziej na skręconych w lewo to słychać prawą stronę brak luzów byłem u kolegi na płytach. Będę teraz robił kompletne zawieszenie to wyjmę magiel. Bo może to być też przyczyna bicia kiery na nowych tarczach 

ale kto wie. Za to sam już powoli zastanawiam sie czy może coś z piastą sie nie stało. Sprawdzaliśmy z mechanikiem, oraz z panami na stacji diagnostycznej koła na lewarku. Podnosiliśmy i sprawdzaliśmy czy nie bije koło jak było w powietrzu i nic nie było. teraz pytanie czy jak juz sie opuści koło i na obciążeniu masy auta też jest dobrze ? Raczej ciężko to będzie sprawdzić.
a z tym walcze od listopada
Dodatkowo ciężko to sprawdzić czy oś jest krzywa, no chyba że ktos ma jakiś sposób.

Przetrzepali wszystko co sie chyba dało i wyszło, że jest lekki luz na drążkach stabilizacyjnych.
To powiedziałem że jak sie stoji i energicznie kreci kierą na bogi to sa stuki. Znowu na góry i szarpanie kierownicą.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości