Dostalem dzis Koszulki biala i czrna, trzeba przyznac ze so SUPER, dobry material i loga tez super wykonane. Dzieki Malcolm ze miales chec sie za to wziasc
Dzisiaj rano pare minut po 8 listonosz zapukał do moich drzwi i wten oto sposób stałem się posiadaczem zajebistej koszulki :twisted: DZIĘKI MALCOLM :twisted:
P.S
Paczka dotarła akurat w dzień moich urodzin :mrgreen:
Śmiałem się z tej kartki "Nie prać przez najbliższe dwa tygodnie" BUAHAHAHA mam nosić przez 2 tygodnie brudną koszulkę :?: hyhyhy żebym wiedział to bym zamówił 7 koszulek na każdy dzień tygodnia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ja rowniez dolaczam do grona posiadaczy klubowej koszulki. dzis dotarl listonosz...
nosmy je z duma.... jeszcze raz DZIEKI MALCOLM !!
a co do karteczki...mozna sie poswiecic i nie prac przez 2 tyg
CRX_fan no to dostałeś super prezencik od Malcolma a tak przy okazji WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Obyś szybko ceerke miał Zazdroszcze wam bo ja nadal czekam na koszulke
wczoraj bylem z kumplem na piwku w takiej mini dyskotece i wszyscy sie lampili na mnie jakis gosc cos belkotal przy barze do drugiego i uslyszalem tylko: "patrz na tee koszulke" cos tam jeszcze gadali i jeden powiedzial do drugiego "idz sie zapytaj" ale nie przyszedl i nie wiem o co chodzilo ale koszulka robi WRAŻENIE
No i ja sie stałem szczęśliwym posiadaczem koszulki choć nie w 100% bo nie trafiłem z rozmiarem i troszke przeceniłem wielkość mojego ciała ale pochodze na siłownie troche (rok albo i 2)i będzie dobra
Jeśli to nie Ty Malcolm sprzedajesz te koszulki (daje 99% że nie Ty) to 3ba dojechać tego kogoś bo Q***a jakim prawem ktoś rozprowadza takie koszulki :|