fajny bayer tylko nie podoba mi sie sam koniec. z tym niebieskim to juz przesada lekka. mi lepiej sie podobaja opalane ale tylko na czarno, z tym dymkiem i nie kupilbym zanim bym nie uslyszal. draznia mnie tlumiki ktore robia wiele halasu o nic. cichy gleboki bas to tak , tylko ile w tym prawdy....?
a tak wogole to mysle ze CRX juz sam w sobie ma dosc sportowy wydech i cicho to w srodku nie jest.
pozdrawiam
Koleś naiwniaków szuka. Nie dość że cena 320PLN to jeszcze czas oczekiwania plus opłata za przesyłkę. Taką cenę to mógłby sobie rządać gdyby od ręki miał te tłumiki w PL. A tak każdy może sobie kupić co mu tylko pasuje z ebay - takie tłumiki kosztują po 20-30USD plus koszt przesyłki (można znaleźć dość tanio). Też poczekamy te kilka tygodni ale przynajmniej oszczędziliśmy ponad 100 zeta.
w przeciagu dwoch dni dodal ok 100 przedmiotwo wiec miejmy nadzieje ze to nie koniec i bedzie mial wiecej czesci i w lepszych cenach. Gdzies tam w regulaminie i w terminie realizacji u niego na stronie przeczytalem ze niektore rzeczy ma juz w Polsce wiec warto uderzyc na maila i sie popytac co i jak :wink: