pieprzowanie na temat lansu !
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 14:45

Michael-CRX napisał(a):Nie wynika z konstrukcji zdania, bo jest nawias.

hmmm niech bedzie ze masz racje.. wole posprzeczac sie o lansik ;)

PS
dzieki za ciekawa dyskusje ja dzisiaj ulatniam sie na zasluzony urlopik gdzies daleko do kraju wolnego od spojlerow - mam nadzieje i przez dwa tygodnie nie bede nikogo nekal :rotfl: :rotfl:

pozdro4all
wieshaq

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 14:50

wieshaq napisał(a):PS: zdanie ktore przytoczyles mozna zrozumiec na dwa sposoby i obydwa sa poprawne. to wynika z konstrukcji zdania

Stary do jakiej szkoły Ty chodziłeś, przestań pisać kolejne bzdury :rotfl2:
Przeczytaj jeszcze raz:
mario-68 napisał(a):Pozdrawiam Wszystkich zaineresowanych, którzy sie wczytali w nasze wypowiedzi (czasami uszczypliwe), a w szczególności VENO I Wieshaq-a

veno napisał(a):na moja wypowiedz gdzie dotyczyla szpachlowozow odezwales sie dlaczego auto do lansu tak nazywam ... sory gosciu ale jesli nei masz szpachlowozu to czemu sie odzywasz

No własnie dlatego!! Rozmawialiśmy o moim aucie.

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 14:56

jak kasia woli

nie wiem do jakiej chodzilem ale mgr inż mam

po ch*j mnie zmuszasz do jakichs jebnie*ych dyskusji o wyksztalceniu jak ja juz sie ladnie pozegnalem ze wszystkimi..

nara

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 14:57

no to przeczytaj jeszcze raz ! :D

i jeszcze raz i jeszcze raz .... mariooooooooo

uwazam ze twoje auto jest lekko przelansowane, nie mowie ze to brzydal. ale nie rzuca mnie na kolana :D np sola rudzinskiego pomimo spoilerow mi sie podoba .

o jaki piekny samochodzik :D import LOL
Obrazek

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 15:13

wieshaq napisał(a):po ch*j mnie zmuszasz do jakichs jebnie*ych dyskusji o wyksztalceniu jak ja juz sie ladnie pozegnalem ze wszystkimi..
nara

Tak, bardzo ładnie się pożegnałeś w tym momencie :( Życzę miłego wypoczynku na urlopie.
veno napisał(a):no to przeczytaj jeszcze raz !
i jeszcze raz i jeszcze raz .... mariooooooooo
uwazam ze twoje auto jest lekko przelansowane, nie mowie ze to brzydal. ale nie rzuca mnie na kolana np sola rudzinskiego pomimo spoilerow mi sie podoba .

Przeczytałem i dziekuję bardzo za wyrazenie swojej opini na temat mojego wózka. Twoje wypowiedzi bardzo duzo wniosły do mojej wiedzy na tematy techniczne, stylingu, virtual tuningu, a przede wszystkim do mojego poczucia humoru. :rotfl:

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 15:19

widze ze niestety nie da sie z toba pogadac :D ale o tym wiedzialem juz wczesniej nieznajac twojej osoby a tymbardziej auta , opinia na twoj temat jednak szybko sie rozeszla ... wiesz to jest tak ze 100 pozytywnych opini na jakikolwiek temat jest niczym w porownaniu do 1 negatywnej ... ciesze sie ze poprawilem ci humorek , chociaz tyle dobrego :D

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 15:24

mario daj juz spokoj z tym cytowaniem bo to sie robi dziecinne OT z twojej strony.

jesli chodzi ci o tytul "mistrza ciętej riposty" to juz jestes samotnym liderem w tej kategorii.. a raczej "mistrza CIENKIEJ riposty"

jednak opinie na temat solki i wlasciciela po zlocie ckpl byly dobre

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-25, 15:36

Chłopaki nie chcę nic mówić, ale przyganiał kocioł garnkowi. Sami zachowujecie się dość średnio, więc po co od razu takie opinie na temat ludzi, których się nie zna.

Ja nie znam was więc nic nie mówię. Mario miałem okazję poznać i wiem, że jest naprawdę wporzo, więc proponuję żebyśmy zawiesili robienie wycieczek osobistych.

W końcu tym się miała różnić Honda od innych marek, że wśród posiadaczy jest sztama... To jak będzie?
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 15:37

No to z tego wynika, że wszystko już sobie wyjaśniliśmy, w takim układzie uważam ten temat za zamknięty z udziałem mojej osoby. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia :ok:

Piter
Forumowicz

przez Piter » 2006-08-25, 22:55

Ja powiem tylko tyle...

Jak to szło...
Już wiem...

Podobno Honda zbliża

Poprzednia strona