Szczerze mówiąc,też napalony byłem na nią jakieś 10 miesięcy temu,bo była wtedy na allegro.
Mówię,to wrazie jakby ktoś go wtedy kupił i chciał juz sprzedawac,bo moze jakas felerna.
Tylko ten silnik 1,4 tak jakos nie przemawia.
gros - masz racje ja ją tez pamietam właśnie jakies 10 miechów była ! nawet gadałem z typkiem bo chciałem po nia jechac ale jak tak szczerze z nim pogadałem bo nie miałem blisko to powiedział ze jest troche przy niej roboty i silnik chyba troszke jest sredniawy no i wiadome 1.4 .....
Beata M. -niepolecam niba tak wypasiona i za 5 tys z groszem nikt nie jest głupi! standardowe rexy w dobrym stanie lataja ok 8 tys.
pozdro
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
http://plastic.piwko.pl/ Dostałam jeszcze trochę zdjęć.Nie zawsze się otwierają.
No i ten silnik, nie jestem znawcą ale widywałam 1.6 z reguły , nawet nie wiedziałam, że są 1.4.Mam jeszcze zdjęcie silnika ale jest duże i nie wiem jak je wstawić, dostalam pocztą .
Już wiem !
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3da ... c1600.html
Ostatnio edytowano 2006-09-04, 20:14 przez Beata M., łącznie edytowano 2 razy
z trylu strasznie pokrzywiony ... z przodu już mniej , ale nawet tablice sobie pokiereszował:)
i faktycznie koła są wciągnięte do srodka -coś tu wyraźnie ejst nie tak
Wniosek chyba nasuwa się sam: trzeba szukać dalej i koniecznie silnik 1,6
Moja rada: Przeglądaj codziennie ogłoszenia. Przy zakupie dobrz e jest mieć kogoś kto się zna na crx albo podjechac na stację diagnostyczną- to nie tak wiele kosztuje, a bardzo zmniejsza ryzyko:)Powodzenia
Jestem tam ciągle ,i w gratce , w większości są piękne lecz tak samo nic o nich tak naprawdę nie wiadomo.
Trudno ludziom pracy jeździć ze środka Polski na Śląsk czy Mazury.Owszem można jechać i trzeba ale jeśli już wiadomo, że warto!
omg, zapomnij o tym aucie, pod maska wyglada jakby byl po powodzi Jesli masz problem z wyjazdem na slask, daj znac gdzie sie auto znajduje a na pewno ktos sie znajdzie kto blisko mieszka i bedzie mogl podjechac
dokladnie na 2 gaznikach jest ten silniczek i to najslabsza wersia silnikowa crx te motorki byly montowane w civicach ma on 90 kucykow tylko ale cos tam wymiata oczywiscie nie tak jak 1.6 ale nie jest zle sam takiego rexia kupuje moze troszke w lepszym stanie ale od czegos trzeba zaczac