Witam !
Może zainteresuje Was nasza aktualna promocja, w której znajdziecie tłumiki z serii NRS. Do każdego takiego tłumika dodajemy 2 opaski do mocowania, aby nie ingerować ( nierdzewka ) w sam tłumik.
http://www.ulter.com.pl/promocja/promo.html .
Przygotowujemy także wyprzedaż tłumików dedykowanych pod konkretne modele samochodów. Jest tam też kilka pozycji do crx-a, głównie tzw. "duety" czyli z końcówkami na dwie strony. Ceny będą naprawdę atrakcyjne. Wiecej informacji ukaże się niebawem na stronie klubu crx.
co do tlumikow, chyba ktos sie zobowiazal ze zamiesci na stronce lub przesle na maila zainteresowanym pliki z soundem swych ukladow wydechowych......?? cos ucichlo, a na pewno co nie ktorzy maja taka mozliwosc..... pozdrawiam
właśnie nie ma ktoś może jakiś próbek dźwiękowych m-techa ??
jestem zarąbiście ciekaw jak taki m-tech daje po zaworach
bo z tego co czytałem to jest ponoć baaaaardzo głośny :twisted:
jak załatwie aparat z możliwoscia nagrania głosu to nagram swój jaki teraz mam tzn
Silnik (seryjnie z katem) teraz juz bez zamiast tego tłumik od A9 + środkowy od Civica i koncowy Ultera na dwie strony :twisted:
oczywiscie stożek tez jest :wink: dodaje troche uroku :wink:
Ostatnio edytowano 2005-02-19, 14:42 przez jimmy, łącznie edytowano 1 raz
ups. chyba nie dam rady dzisiaj.zrobilo sie jakies zwarcie i sie popalily bezpieczniki a zapasowych nie mam.jutro kupie i nagram.to bedzie warkot silnika a nie wydechu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: