No było ostro jeszcze mam kaca!!Pozdrawiam wszystkich!Dzis z rana jak sie obudzilem to uslyszalem z za sciany glos Romana krzyknalem:O ROMUś i uslyszalem OOO [latwa kobieta]!! nie wiem czy sie tak ucieszyl czy tak mnie nie nawidzi.
Fire
przez Fire » 2006-09-10, 21:56
rudzinski, Bartek ja no co ty Dzięki za odwiedzenie w pracy
no i ja dotarlem jescze zachaczylismy spodek z mreniasem no i zoo
a w spodku impra dosyc udana i razem z mreniasem ustalilismy ze jak juz isc "na bok" i zrobic rogi hondzi to tam bylo cos godnego uwagi nawet nie wiem jak sie to pisze ale robi life wrazenie masssakra
mrenias mysle ze wkleisz foty bo mnie tradycyjnie po atrakcjach zlotu braklo bajtow w aparacie bo atrakcji bylo co nie miara pzdr i do zobaczenia na kolejnym
TAK JESTEM CRXOHOLIKIEM UZALEZNILEM SIE W 1998 ROKU I STWIERDZAM ZE JEST TO NIEULECZALNE - PRZESTAJE Z TYM WALCZYC
Fire
przez Fire » 2006-09-10, 21:57
Jakis kolega z CRx mił mi na meila przysłac muzyczke ale niepamietam kto to niech sie zgłosi
W pierwszej kolejności podziękowania dla organizatorów za udana imprezę. Było super jak zwykle. Obyśmy zawsze spotykali sie w tak wielkim składzie albo jeszcze większym. Pozdr. dla wszystkich zlotowiczów. Fotki w późniejszym czasie.
zlocik jak najbardziej naprawde milo było spotkać tych co się zna i poznać tych co się nie znało Podziekowania dla organizatorów ,że dali nam możliwość tego spotkania i zabawy
Ewii i hoss małpy jedne mieliście przyjechać dzisiaj do nas i co?? ..