, to ja już ostrzej 2 do odcięcia obrotów i znowu musiała się poddać. Najlepsza akcja była po wyjeździe z Jelonki, na Szklarską ładna droga. Przed nami jechał jakiś strucel, merc za mną jakieś 10-12m. Patrzę w lusterko babka migacz i zbiera się do wyprzedzania. Patrze dalej a mercedes dalej w tym samym miejscu (widac skrzynia biegów myślała co zrobić
), więc 2 wyprzedziłem rzęcha i pojechałem sobie 
koniu napisał(a):Nie wiem czy to mozliwe ale zmiażdżyłem dwa dni temu audi a4 2.8 i to strasznie. Możliwe to czy ktoś sobie zmienił znaczek na tylnej klapie ?
co prawda tylko o poł maski ale gosciu sie niezle podenerwowal AUDI 2006 A4 3,2 v6 Q

APOL napisał(a):PIĘKNIE DZIŚ OBJECHAŁO TO WŁOSKIE PASKUDZTWO
mariusz123 napisał(a):seryjna erka objedziesz spokojnie seryjne bmw3 2.0,24v,ale tylko z kreski bo tak w trasie niema szans,pojemnosc robi swoje

. Powiem tak... Honda CRX Del Sol DOHC vs Suzuki Swift GTi 3:0
. Za każdym razem dostał ze 3 długości. Wiedziałem, że trochę dostanie (wszak różnica prawie 50 koni musi działać swoje - hamownia wykazała 111km, choć jego bolid jest lżejszy o 300kg
), ale nie sądziłem, że aż tak bardzo. Jednak odcinka przy 9000 to jest to, co tygrysy kochają bardzo bardzo
. W każdym bądź razie jestem z mojej Małej bardzo dumny!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości