Stoi, biedaczyna, popsuła mi się wczoraj jak jechałem do Katowic W sumie przykro mi, bo to była nasza ostatnia jazda Teraz auto już nie jest moje właściwie
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
podsumowujac miniony tydzien -Srebrny crx, rejestracja rozpoczynajaca sie na P na ul. Struga (uśmiechający sie kierowca wraz z pasazerka) -czarna solniczka, rejestracje ZKA, trasa zamkowa
-krzyżowka w dąbiu, srebrna 1 gen prawdopodobnie ZS
sobota pod WSEiA w Bytomiu czarna 2gen. rej SY 47....
w chorzowie pod salonem pugeota czarna bodajze rej SH ....
i dzis ok 19:50 kolo silesi jechala od strony chorzowa w strone ronda czerwona 2gen.
Dziś po 17-ej Sasanki - Marynarska od Żwirki i Wigury, jechałem równolegle z chłopakiem, który poruszał się ed9 na RK..., trąbnąłem, machnąłem ręką, na światłach wyminiliśmy kilka zdań. Pozdrowienia dla kolegi, może z forum???
W sobotę w Krakowie około 16-ej czerwony ed9 KR.... ulicy niestety nie pamiętam, na pewno bardzo blisko Starego Miasta
no wiec zaczne i ja jak jechalem w gory to tak..
21go chyba w okolicy michalowic stala w korku czarna ed9 godz 15?, potem w krakowie tego samego dnia wpuscilem przed siebie bordowa ed9 godz16? z dwoma rurami(ze jechalem meganka to nie widzial:P)
24go wyjezdzajac z drogi granicznej przez chocolow noca kolo 21 smyrnela czerwona ed9 prawie przetracajac zderzak stilo ktorym jechalem a rano mijalem niebieska solke KTT..costam
no i dzis 26 na wyjezdzie z krakowa w strone sandomierza, na podworku stala czerwona ed9
Dzisiaj w Bialymstoku po 10 na Hetmanskiej czerwony del sol, ok 12 na Mickiewicza czarny 2nd gen na czarnych felach i po 12 czerwony 1st gen przejezdzal przez al. Pilsudskiego. Czyje to??