i co w tyn nowgo ?!?!?!
kazdy wie ze lciznikw polsce sa OSTRO krecone.. w 90% aut... wiec o oc chodzi...
myslicie ze te crxy na allegro to ktorykolwiek na prawidzy przebieg ??? 1 na 100 ma.. rezta ma cofniete..
a bajki "jeździła nim moja babcia po bulki do skelpu raz na tydzien" to mozna sobie wsadzic... takich bajkopisarzy w polsce mamy milionami nie wierzy ze ze uato 15 letnie ma przebiegu po 160 tys
ps.. jak kupowalem crxa i mialem duzy przebieg to sie cieszylem.. bo przynajmniej moge miec wieksza pewnosc ze to faktycznby przebieg..
ps.. co do malego przebiegu... w seriwise hondy we frankfurcie stoi honda s2000.
Kupil ja sobie jakis biznesmen z frankfurtu.. na codzinen jeździ beja 7mka... i czasami w lecie tylko przyjezdza, zostawia beje i bierze swoje s2000 zeby sobie pojeździć i potem je odstawia... gosciu fure w lecie bierze zaledwie kilka razy, a cala zime samochod stoi zamkniety w garazu (w serwisie)
a zebyscie widzieli ta maszyne.. maly spojlerek na klapie i wielkie fele chyba 18" robie wrazenie.
Ta jaaaasne, ja nie wierze nawet w przebieg wlasnej cerki, moim zdaniem jak ktos posiada nie przekrecana to albo mial mega szczescie, albo ma ja od nowosci.. Nawet liczac ze sie malo jezdzi (ok 10 tys. km rocznie) wychodzi ze musza miec minimum 140 tysiecy, a opowiadac ze moj to ma udokumentowane i wogole to sobie mozna, kazdy potrafi sobie swistek zalatwic (wazne zeby motorek chodzil jak trzeba i oleju nie wciagal jak zly, a ile przelecial i co przezyl to juz jego tajemnicza historia) :idea: