W takim razie ja tez sie dopisze do tematu.. Poszukuje dobrego blacharza najlepiej z lakiernia (wawa badz okolice) ktory zna sie na rzeczy, nie mam w planie wszystkiego co roku poprawiac!!
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
Koleś jest naprawdę dobry. Robiłem u niego samochód po tym jak nubira wjechala mi w d.
Szczerze polecam. Wg mnie nie jest drogi. Jakby co, telefon jest, wiec wszystkiego mozecie się dowiedziac z pierwszego zrodla.
Pozdro
tak naprawde to ja nie znam dobrego może i są ale wiekszość to partacze !!!
Po dzwonie jak mi pomalowali zderzak i mache to lakier zaczął odłazić a nie było tanio wcale
eee podobno jest taki jeden w Markach nie wiem dokładnie gdzie ale sie dowiem i jakoś w najbliższym czasie dopisze kumplowi pomalował fure to jest kozak a już jakiś rok minął i nic nie znać żeby sie cus z lakierem działo - ale ten koleś ma wade nie ma czasu tyle ma roboty :D:D pzdr.
Tez sie dolaczam do zapytania bo moje malenstwo wymaga pewnych pieszczot najlepiej to okolice Zabek albo Marek jak ktos zna dobrego blacharza/lakiernika
Mam zajebistego blacharza/lakiernika w Otwocku. Robi bardzo starannie i dokladnie, bez lipy. Ceny ma bdb. W razie czego pisz na gg czy pw to podam do niego tel. adresu dokladnego nie pamietam.
TecnoGarage
-serwis mechaniczny
-modyfikacje silników wolnossących
-Turbo
-układy dolotowe oraz wydechowe
w wawie i okolicy ceny siegaja granicy 3 tys 2.5
a np pyatlem sie kiedys u dobrego lakiernika na mazuarch to by wzial 1500zl max wiec moim zdnaiem nienalezy szukac w wiekszych miastach bo ceny sa z kosmosu a zrobic moze duzo gorzej niz taki co ma o wiele mniejszy zaklad