Ojcze stać mnie na taki samochód, a nawet duzo lepszy.. ale napalić się i kupić pierwsze, lepsze auto.. to kretynizm.. dlatego cierpliwie szukam.. swojej perełki, a według mnie ten z allegro to padaka, skoro nikt nie chce go kupić, za taka cene.. a przecież ma 185 koni, więc bestia jakich mało.. myślmy racjonalnie, nie bujajmy w obłokach.. to tak ma mój gust..a o gustach się nie dyskutuje
Przekręcam kluczyk.. i świat zły za sobą zostawiam...
Hany widze, ze chyba cos wiecej wiesz na temat auta.
Prosze zakoncz ten temat i domysly czemu tak tanio a nie drozej...
Sporo osob szuka zadbanego VTEC'a jesli znasz jego stan to napisz, zaoszczedzi to komus z forum moze czas i pieniadze na ogladanie fury
Mam "troszke" wiecej niz 7 tys.. wiem bardzo dobrze, za za taka cene zadbanego Vteca bardzo ciezko kupic, nawet nie wiem czy to mozliwe, a ten z allegro napewno taki nie jest.. i moze nie widzlalem go osobicie, ale byli tacy co go ogladali i akurat znam ich.. Nie bulwersuj sie tak, bo Ci zylka peknie.. masz dwa razy wiecej lat a denerwujesz sie jak nastolatek.. Koncze konwersacje z Toba, bo nie ma ona najmniejszego sensu
Przekręcam kluczyk.. i świat zły za sobą zostawiam...
Wczoraj byłem oglądać podobnego CRX'a. Powie mi ktoś co to za VTEC co się załącza przy 7 tys i ciągnie aż do 10 tys rpm? Bo dla mn mnie to troche nienormalne i wolałem nie brać w ciemno.
Mój kręci się do 9500 ....co prawda Vtec załącza sie normalnie przy 5500...załączeniem Vteca mozna sterować za pomoca kontrolera..być może miał coś takiego..
2006 - 13,1s CRX 790kg 0,5b
2007 - 12,5s cvc street KoE
2008 - 12,4s rekord PL FWD street
2010 - 11,0s rekord PL RWD street
2010 - 1:15:2 rozeta - 3cim na śmietniku BHW racing