kupie crx 2 generacje w dobrym stanie nie wymagajacego wkladu finansowego koniecznie z okolic warszawy ale raczejlewo brzeznej czyli tak w strone pruszkowa:) prosze o kontakt:):)
z tego co zauwazyłem jest taka zasada - wydasz jeszcze raz tyle na starcie - władujesz 2-3 razy mniej wiec nie oszczedzaj zbytnio a kup naprawde coś ładnego pozdrawiam
no oka ale sluchaj no niestety nie mam za wiele kasy a crx to moja pasja mam pierwszego gena ale chce go sobie zostawiic jako autko do odrestaurowania a 2 gena chce miec do jazdy
[ Dodano: Pon Lis 06, 2006 8:25 pm ] nie musi to byc niewiadomo co moze byc lekko zardzewiala np tak jak to prawie w karzdej tylne nadkola ale rzeby silnik i skrzynia nie byly zajechane:( choc wiem sam po tym jak sie widzi co niektorzy robia z autami:(mowa o forum/viewtopic.php?t=10887&postdays=0&postorder=asc&start=0 to wiecie:(:(:(
hm.. ja wychodze z zalozenia ze jesli nie stac Cie na kupienie auta po jego 'normalnej' cenie, tylko zaczynasz od oszczednosci juz przy kupnie to moze Cie przykrosc spotkac jak nie bedzie Cie stac zeby nim jezdzic... a autka jak to autka, lubia sprawdzac czy nam na nic zalerzy czy nie i raz na jakis czas chca zeby w nie troszke kasy wlozyc. czy ktos sie zgadza?
jesli piszesz ze nawet 6 mozesz dac w razie czego to mysle ze spokojnie znajdziesz w ladnym stanie technicznym i troche gorszym blacharskim.
moim zdaniem dzial kupie rowniez NIE powinien byc komentowany tak jak to bylo ze starym dzialem sprzedam. ktos ma oferte to wpisuje a komentarze sa zbedne
spokojnie kupisz za 1000E CRX w dobrym stanie jak poszukasz , w wakacje CEZAR owego kupil idealna seryjke a jak chcesz jeszce przyklady to moge podac ci Pooshkina CRX i moja z 90 tys przebiegiem za 1100E wiec jesli szukasz za ta kwote to mysle ze z oplatami wyjdzie ci ok 6000 to cena jaka trzeba dac
Silniki z Angli B16a2 B18c4 B18c6 K20 H22 692 313 587