Ja kocham klasyczne skrzynie, a układ przełożeń w rexie to mój ideał 
kamilos napisał(a):M!R@S napisał(a):to automat ? czy mi sie tylko wydaje bo jak automat to traci połowe na wartości ;/ do sportowych nie wypadałoby dawać automatów... według mnie
to chyba mało się znasz na sportowych samochodach![]()
sportowe (sport) NIE RÓWNA SIĘ wyścigowe (racing)!
sportowe kupują nadziani goście dla których te samochody są budowane a wyścigowe budują pasjonacitaki skrót myślowy...
hmmm w sumie masz rację. Co do przekładni w dzwigniach przy kierze to nawet przyjemnie sie pewnie przełancza tak biegi ... ciekawe jak to zrobione, bo w sumie to elektronika sama... Co do samochodu to wszystko git gdyby nie ten przód a dokładnie środek chromowy
[ Dodano: Sro Lis 15, 2006 12:12 am ]Dr_ napisał(a):to bajki, on nigdy go nie mial. No i maybach to koszt ok 1-1,5 mln zł. Owszem są ludzie , ktorych na to stać, ale jakos nie wydaje mi się zeby się skusili. W pierwszej kolejności kupią go gwiazdy showbiznesu aby pozniej pochwalic sie w mtv cribs
chyba dostał kieszonkowe od mamusi 

firma ktora sciaga te auta, jest z mojego osiedla
i maja tego DUUUUZO na allegro
wszystko do sprowadzenia, bo zadnego z tych aut jeszcze tu niebylo[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
w ogole wolalbym tego i tanszy i w ogole
fajne drzwi http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1716020Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości