Ja ,Apol i Czingis jestesmy gotowi na 19-ego...Jesli termin się zmienia to może dajcie znać tak do jutra,bo już mam mętlik w głowie.. To jaka data? 19-sty czy 26-sty Ziomki?
to i ja się wypowiem się (kononowicz style)
jak chodzi o 19 to będzie nas sporo
jak chodzi o późniejsze terminy to będzie nas garstka
zacznie padać śnieg- ja np mam niski spychacz, szkoła- akurat mi wypada, praca- również co niektórzy
na ten weekend deklarował sie GW i ZG
kilku moich nieforumowych kolegów również
ps czy macie już program spotu? jakieś konkrety chłopaki? wyścigi? miejsce na herbatę i koryto? może basen?
Jak ustalimy konkretna date to i program sie dopasuje ! Myslalem o rundce po miescie ,grillu na zakonczenie sezonu (jak nie bedzie padac} a jak bedzie to zostanie mcdonalds a na koniec własnie AKWAWIT (basen} bo sam dawno nie bylem z braku czasu !!!
Również opowiadam się za tym, żeby zrobić spot 19-tego.
Moim zdaniem lepiej trochę się pościgach niż przy padającym śniegu wpieprzać frytki w Mc Donaldzie
Byla propozycja 03.12.06r ! Potem padla 19.11.06r ! Nie bedziemy sie spierac miedzy tymi datami ! Ja ustale na 26.11.06r ! Jedynie godzina jest do negocjacji !!! Jak bedzie tak bedzie !!!! Mam nadzieje ze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trochę, delikatnie mówiąc, śmiesznie się robi... 2 dni temu czytałem, że data do ustalenia. Nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim pasowało. Poznań (w większości-sorry Bedo) deklaruje się na 19.11.
[glow=yellow][shadow=red][fade][center]USTALILIŚMY -( GRUPA POZNAŃ - HTP), ŻE PRZYJEDZIEMY 19 LISTOPADA O 12.30 (sorry ale inaczej nie damy rady w tym roku) SPOTYKAMY SIĘ NA MC'DONALDS'IE
JEDNOCZEŚNIE PROSZĘ O ZMIANE NAZWY TEMATU LUB ZAŁOŻENIE NOWEGO Z LISTĄ CHĘTNYCH[/center][/shadow][/glow][/fade]