Ryll napisał(a):Niewiem o co te kłutnie? kazdy wie co robi z swoja CRX a drugiemu nic do tego... udało nam sie spotkac od dawien dawna i raz na puł roku albo i dalej ktos Przypali troszke lacza i wielka afera jestescie sztywniaki i tyle A co do mariusza mariusz włozył duzo czasu pracy i serca w CRX i nie macie o tym pojecia Wiec nie udzielajcie sie o nim a NAWET nie zabuksowało raz mu koło...
Ogolnie to poprostu nie potraficie sie zabawic a spalenie gomy takie jak na filmie naprawde spowoduje nie odwracalne nieszczescie w CRX i silnik zaraz padnie pułosie uleca i takie tam... no naprawde smieszni jestescie Dlamnie temat zamkniety
Kolego rozbawiłeś mnie swoją wypowiedzią. Wszak jestem śmieszny, bo jakoś nie bawi mnie palenie opon, kiedy samochód stoi w miejscu. Widzisz tutaj logikę? Powiem Ci szanowny kolego Ryll, że moje myślenie podziela wiele osób. Nie wiem, kto z Was palił "gomy" na tym spocie. Dziwie się, że skoro Mariusz tego nie robił, to po co się włącza do tematu i broni tych, którzy palą laczki. Każdy robi to, co lubi.
I jak to Mariusz do mnie na gg napisał, że (tu cyt) "lubie sie pogrzac na forum".
crxmen napisał(a):Apol czytales![]()
![]()
Crxmen Apol pewnie nie może się podnieść z podłogi ze śmiechu, żeby odpisać...

Małe OT:
Ryll napisał(a):kłutnie
Ryll napisał(a):puł roku
Ryll napisał(a):pułosie
Ryll myślenie nie boli, a jeszcze prościej jest skorzystać ze słownika ort.
czy jakoś tak...
zachowujecie sie choby to ktos katowal wasze furki

,OGOLNIE JA DALEJ BRONIE TYCH CO RAZ ZA JAKIS TAM CZAS SPALA,jedni to lubia inni nie,i tyle.lece na inny temat
a nie podoba sie wam cos??? to nie wchodze na temat i załatwione...
Ale było fajnie i to sie liczy