VTec
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

W I Ś N I A
Forumowicz

przez W I Ś N I A » 2006-11-22, 12:40

Wydaje mi sie że tak, opłaca sie (w sumie dojdą opłaty jakieś 1,5 tyś) ale autko nie jest złe.Dlatego napisałem że jest dobry . Bo BDB jest twój "Dr" .
Jakby ktoś chciał jechać po niego to niech sie skontaktuje ze mną,możemy pojechac razem.
EVOLUTION-części samochodowe

EVO-street team

Ra V
Forumowicz

przez Ra V » 2006-11-22, 17:31

dzieki WIŚNIA za te informacje.
JAk mozesz to napisz jeszcze w jakim stanie jest zawiecha.Szukam teraz takiej Hondzi a ze nigdy jeszcze nie miałem takiego wozu to nie wiem dokładnie na co zrwócic uwage.
Czy oprócz tej rdzy na szyber to jeszcze gdzies wystepuje?
W I Ś N I A napisał(a):Przebieg...osobiście w niego nie wierze,moja miała 135 tyś jak kupiłem i środek miała o wiele lepszy.

W I Ś N I A napisał(a): plastiki w aucie nie są zgrane jak być powinny

Masz moze jeszcze jakies inne fotki (fotele decha itp)

W I Ś N I A napisał(a):Nieoryginalna masa łącząca i w miejscu które zaznaczyłem na fotce masa pęka .

Czy to jest cos powaznego, chodzi mi o to pekniecie. Jak wyglada ogólnie po tym dzwonie jak spasowane sa błotnik maska i inne elementy

W I Ś N I A napisał(a):Chłodnica strasznie pokruszona

Podejrzewam ze w niedalekiej przyszlosci trzeba bedzie wymienic.Trudno jest dostac taka chlodnice u nas? Jest taka jak w innych crx czy sa rozne?

Uwazasz ze za te 10tyś sie opłaca brac,czy lepiej czekac na inny egzemplarz.W sumie to nie zalezy mi na czasie ale wiem tez ze ciezko dostac idealne EE8

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2006-11-22, 17:35

[quote="Ra V"]

Chłodnica to niezbyt duzy ksozt.. nówke bez problemu kupisz. TRdza na szyberdachu to norma w 2 gen. U mnie nie ma , ale zazwyczaj jest.
Skóra po renowacji więc OK. JaK MA dobry zaias to za 10tys oplaca sie brac. Tylko ten dzwon nie wiadomo jak wygladal...

Ra V
Forumowicz

przez Ra V » 2006-11-22, 17:42

Co do szyber to widziałem gdzies na necie z laminatu wiec mozna raz zrobic i chyba do konca Hondzi wytrzyma?,ale tez jak jest rdza to i pewnie leci woda.
Bardzo ciekawi mnie wlasnie jak po dzwonie wyglada ten srodek i miejsa laczen elementów (dzwi blotnik maska).Od dluzszego czasu przegladam info o crx i czesto sie zdaza ze sa bite dlatego nie wiem czy czekac na inna czy decydowac sie na ta.

[ Dodano: Sro Lis 22, 2006 4:44 pm ]
A moze kolega V.I.P. sie wypowie na jej temat, bo z tego co widziałem wczesniej tez miał jechac ogladac

W I Ś N I A
Forumowicz

przez W I Ś N I A » 2006-11-22, 17:44

Jesli ktoś szuka auta i myśli na EE8 to opłaca sie moim zdaniem .
Był uderzony ale zrobiony w Niemczech wiec raczej nie najgorzej choć zdarza sie .
Spaswanie blach dosyć dobre ,ale z plastikami w środku już nie najlepiej , więc to nie było tylko zarysowanie błotnika -ale jest spoko. Masa pękła ale to nic poważnego,poprostu może blacharz za daleko ją położył i tyle .
Jak powiedziałem to nie jest jakiś wrak tylko dobre EE8 .
Za tą cene sie opłaca.
EVOLUTION-części samochodowe

EVO-street team

Ra V
Forumowicz

przez Ra V » 2006-11-22, 17:47

A jak zawieszenie, i silnik.Polata jeszcze troszke?:)

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2006-11-22, 17:54

z szyberdachu raczje nie będzie kapało bo musiałby być przerdzewialy na wylot. Najl;epiej jechac na stacje diagnostyczna i zobaczyc dokladnie co sie tam z nim stało i jak to wygląda... Jak silnik i zawias OK to ja bym oglądał, bo chętnych na to auto nie brakuje...a o ideały cięzko- szczególnie w tej cenie :cry:

Poprzednia strona