sprawdzone 
rudzinski napisał(a):chyba nie bardzo wiesz po co zmienia sie wtryski na wieksze ale to skoro uwazasz ze sie oplaca to OK

Hteb napisał(a):Pirat chce mieć 500ps więc większe wtryski mu sie przydadzą

ale najmocniejsze z5 posiadac na wlasnosc to tez jest cos no i miano jedynego w polsce 

kukus napisał(a):http://not2fast.wryday.com/turbo/maps/all.html#t3
wbijajcie... i lecac po mapach T3 zadna nie pasuje do naszego silniczka. ktos to wytlumaczy?
wiadomo ze krecic sie bedzie i bedzie dmuchac ale pewnie z efektem jak jest teraz u mnie k03 ktora tez jest za mala. dobrze kombinuje czy nie umiem nadal map czytac?
Pirat napisał(a):stary po zakuciu dołu, zatulejowaniu, wałki pod turbo (4500zł jeden) zakuciu głowicy , zawory talezyki sprezynki da sie ogarnąć, teraz chce zainwestować duży chajs i to zrobie, bo chce mieć najmocniejsze Z5 z Polsce a może i Europie, ale to sie zobaczy![]()
pozdro ziooomy...
ja wiem ze mozna, bo mozna wszystko tylko jakijest sens jebac sie na sile skoro mozna prosciej i latwiej??????Pirat napisał(a):stary po zakuciu dołu, zatulejowaniu, wałki pod turbo (4500zł jeden) zakuciu głowicy , zawory talezyki sprezynki da sie ogarnąć, teraz chce zainwestować duży chajs i to zrobie, bo chce mieć najmocniejsze Z5 z Polsce a może i Europie, ale to sie zobaczy
pozdro ziooomy...
rudzinski napisał(a):ja wiem ze mozna, bo mozna wszystko tylko jakijest sens jebac sie na sile skoro mozna prosciej i latwiej??????Pirat napisał(a):stary po zakuciu dołu, zatulejowaniu, wałki pod turbo (4500zł jeden) zakuciu głowicy , zawory talezyki sprezynki da sie ogarnąć, teraz chce zainwestować duży chajs i to zrobie, bo chce mieć najmocniejsze Z5 z Polsce a może i Europie, ale to sie zobaczy
pozdro ziooomy...
czymamy kciuki ziom!! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości