Kupię Solkę, w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Kolor najbardziej preferowany czerwony, ale czarny też będzie ok. Najlepiej Kraków lub okolica, ale jeżeli samochód będzie pewny to mogę i na księżyc po niego jechać

z tego co słysząłem hania robi 300 - 400 tys gdybym nie miał swojej soli i miał pare tys więcej bym jechał po tą czarną a licznik no cóż 12 lat fura i ktoś robił 10 tys na rok ja mam z 98 i ma blisko 140 a i tak myśle że z 50 jest do tyłu w cuda nima co wiezyć ale liczy sie stan obecnyKrasnall napisał(a):Dziękuję za propozycje! Co do wersji Turbo, to jednak podziękuję, potrzebuję samochód a nie rakietę
Po długich przemyśleniach, porównywaniach ofert, czytaniu forum i innych stron doszedłem do wniosku, że tak naprawdę chciałbym kupić model 160 KM z elektrycznym dachem...
Mniej więcej ten model: http://allegro.pl/item143926130_honda_c ... ikat_.html
mógłby sprostać moim oczekiwaniom, ale... no właśnie. Rocznik 1993 i tylko 145 tys. przebiegu? Podejrzanie mało :/ Właściciel twierdzi, że nadkola są ok, dach nie cieknie (nawet przy myciu Karcherem), auto miało jedynie małą kolizję (zderzak i chłodnica wymienione), fotele nie trzeszczą, drzwi nie opadają... Żyć nie umierać. Z racji tego, że samochód na codzień jest w Niemczech, na co jeszcze zwrócić uwagę przy jego oglądaniu na żywo? O co poprosić mechaników do których się wybiorę? Jechać też do blacharza?

Krasnall napisał(a):auto miało jedynie małą kolizję (zderzak i chłodnica wymienione)

wystarczy umyc silnik i wyglada jak nowyoasisliam napisał(a):co do przebiegu ja kupilem z 95 i miala przebieh 112000 km -silnik wyglada jak nowy
a przebiegu moze miec 250 tys
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości