Witam chłopaki mam pytanie jak lepiej sie prezentuje tłumik taki czy tak ze zamontuje go pod skosem czy na prosto , i jak bedzie bardziej użytecznie.....
dlatego ala mugen bo mugen zasłynął z tego typu tłumików i te pseudo firmy papugują... to na tyle... tak wogole to te km i inne badziewia są nic nie warte, mi wypadło to gowno co sie wykręca od wyciszenia, myslałem ze sie odkręciło a sruba przeszła na wylot, jak ma to miec sens to dołozyc i kupic cos dobrego
atam opowiadacie, wiadomo ze nie kazdy ma kase na zakup markowego oryginala, a te tlumiki sa calkiem fajne, sam posiadam taki i W OGOLE nie narzekam, tlumik mozesz montowac dwojako, prosto z prawej strony a na skos z lewej jak patrzysz od tylu, oba sposoby sa zalezne od miejsca na tlumik i latwosci w montazu, ja osobiscie polecam ten tlumik jak ktos stosuje przelot bo na seryjnym wydechu to tak niekoniecznie;)
Panowie nie jest to zaden MUGEN co zostalo wyjasnione ani jego protoplasta!!! To tania kopia koncowego wydechu APEXI 1N! i wszystkie tego typu wydechy koncowe sa wzorowane wlasnie na APEXI wiec nie wiem skad ten MUGEN
Jezeli ktos ci to ladnie zamontuje to tylko i wylacznie pod katem!