gruby126p1 napisał(a):a kto majac pod maska 300 km ostroznie dawkuje?? nie bede przeciez modowal auta zeby spokojnie pomykac, bede sie przygladal tematom na hondatech, dzieki za info
jeśli tak to nie chcę mieszkać w twojej okolicy
;)kukus napisał(a):myslalem ze mam za cienkie i ze rpzez to za malo powietrza blabla bla moment spada koni nie ma ale z grabciem gadalem i 50 spokojnie starcza.. nie wiem czy nawet wlasnie Hteb nie ma miliona koni na 50mm.
Pirat chce 500
Ja pragnę 300stu

Pirat napisał(a):no to panowie widze że KUKUSIK sie nie pucuje to ja to powiem!!! Na wiosne zakówamy silniki JA i KUKUS też, na ostatnim spocie troche pogadalismy na ten temat i za jakeiś 2 miechy początek prac związanych ze zwiekszaniem czterokopytnych zwierzątek pod machą, wiecej szczegółow nie zdradzam ale moge powiedzieć tylko tyle uuaaaahahahaaaa turbo rządzi![]()
![]()
![]()
Kujcie na zime 
Pirat napisał(a):no to panowie widze że KUKUSIK sie nie pucuje to ja to powiem!!! Na wiosne zakówamy silniki JA i KUKUS też, na ostatnim spocie troche pogadalismy na ten temat i za jakeiś 2 miechy początek prac związanych ze zwiekszaniem czterokopytnych zwierzątek pod machą, wiecej szczegółow nie zdradzam ale moge powiedzieć tylko tyle uuaaaahahahaaaa turbo rządzi![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości